Aktualności:

,,Batman. Ziemia niczyja. Ostatnia gra. Tom 7" od 26 listopada.

Menu główne

Pochwały

Zaczęty przez Juby, 29 Lipiec 2008, 18:40:02

Juby

BRAVO, BRAVO, BRAVO! Po prostu wspaniala robota. Chyba najlepszy layout jaki ci wyszedl Woland. Jednakze widze maly bląd: w miejscach, które zaznaczylem powinna znajdowac sie srebrna linia, oddzielająca lay'a od tla.  :-\

No i mozna sie przyczepic, ze troche przesadzileś z gatunkami filmu. Wystarczyloby Animacja/ Familijny. Pozostale trzy są troche zbedne, np. przy B:GK mamy tylko jeden gatunek.  :-\

Nie zmienia faktu to jednak, ze wszystko wygląda wybornie.  :D  ;D  ;)
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Huntersky

Duzo lepszy jest lay z Gotham Knight. Świetne dobranie kolorów.
<br />http://huntersky.deviantart.com<br />WHATTUP, BIOTCH! - Harrison Ford

Juby

O i Woland, podobno mialeś nie robic oddzielnych layout'ów do poszczególnych filmów? Ale rób to dalej, bo świetnie ci wychodzi.  ;)
: 22 Wrzesie?  2008, 18:21:05

Moge jeszcze sie zapytac, skąd wziąleś obrazek Phantasma i Jokera do tego lay'a Woland? ???
Posted on: 23 Wrzesień  2008, 16:17:45

Fajnie przerobiliście forum!  :o  :o  :D  ;D
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

- Morgan Freeman

Hydro

Tak, wygląd Forum o wiele lepszy od poprzedniego :) Oby tak dalej!
It's a funny world we live in.

Woland

Cytat: BAT MAN w 29 Wrzesień  2008, 16:02:38
O i Woland, podobno mialeś nie robic oddzielnych layout'ów do poszczególnych filmów? Ale rób to dalej, bo świetnie ci wychodzi.  ;)
: 22 Wrzesie?  2008, 18:21:05

Moge jeszcze sie zapytac, skąd wziąleś obrazek Phantasma i Jokera do tego lay'a Woland? ???
Posted on: 23 Wrzesień  2008, 16:17:45

Fajnie przerobiliście forum!  :o  :o  :D  ;D

Miałem na myśli filmy fabularne...Brak srebrnej linii jest zamierzony, a obrazek Phantasmana i Jokera to mój montaż dwóch odrębnych kadrów z tegoż filmu. Ogólnie jakość obrazu laya pozostawia wiele do życzenia, bo nie myślałem, że tak daleko z nim zabrnę; od luźnych przymiarek po efekt nawet ciekawy.

They don't know what you're doing. Babe, it must be art

Mr.G

No, no, no... Dział "Gry" zasługuje na sporą pochwałę. Gratulację.

kelen

A to dopiero poczatek... ;)

Juby

Woland widzę, że wziąłeś się za filmy animowane. Świetny nowy layout do "SubZero", dla mnie równie dobry jak i do "Gotham Knight". Czekam tylko na zaktualizowane działy, a później na B&S. No i oczywiście na odnowionego TDK, ale to dopiero po zebraniu wszystkich nagród, gdzieś pod koniec maja/na początku czerwca. ;)

I mam prośbę, czy mógłbyś wrzucić tu screena, który robi za tło przy layout'cie do TDK (błękitne płomienie)? Jest mi potrzebny, a nie mogę znaleźć tak dobrego, tego ujęcia? :P

- Morgan Freeman

Woland

batboy

Altair

Woland efekty twoich prac sa swietne.Powiedz mi bawisz sie GIMPIE,Corelu,czy Paint shopie?

Juby

Fajnie, że wyśrodkowaliście BC. :o

No i świetnie, że kolejny raz Woland zaktualizowałeś galerie z BB.

- Morgan Freeman

Arkham

A mi się ten nowy układ strony nie podoba. może dlatego że przyzwyczaiłem się do starego. I można by też zrobić oddzielny layout, dla "Batman" i "Batman Returns". W końcu TDK ma swój layout, to czemu Batmany Burtona mają go niemieć .

Juby

Cytat: Arkham w 26 Lipiec  2009, 18:57:05
A mi się ten nowy układ strony nie podoba. może dlatego że przyzwyczaiłem się do starego. I można by też zrobić oddzielny layout, dla "Batman" i "Batman Returns". W końcu TDK ma swój layout, to czemu Batmany Burtona mają go niemieć .

:o TDK jest najnowszym filmem o Batmanie, który stał się 4 najbardziej dochodowym filmem w historii kina, zdobył 2 Oscary, wyznaczył nowe granice w filmowaniu komiksów i zajął 7 miejsce na liście najlepszych filmów wszech czasów na imdb.com. 2008 rok, to był rok Mrocznego Rycerza trzeba to przyznać, i twórcy BC chcieli to podkreślić nadając mu unikalny layout, którego nie mają (i jak podkreśla twórca strony Woland: "Nie będą miały") inne filmy o Batmanie.

No ale oczywiście dlatego, że w Polsce najbardziej lubi się filmy Burtona, to i im trzeba stworzyć osobne layout'y, bo tak chce Arkham. :P Jeżeli tak tego chcesz to sam je wykonaj, bo administratorzy mają i tak wiele na głowie, a ty wymagasz od nich takich bzdetów.

A co do wyśrodkowania strony, to mi się ten pomysł podoba, choć z początku trudno się do niego przyzwyczaić.; Za 2 tygodnie pewnie już nie będę zwracał na to uwagi.

- Morgan Freeman

Woland

Ja tak powiedziałem/napisałem, Juby? Heh, nie przypominam sobie;). Z layoutu do "TDK" jestem naprawdę póki co zadowolony - póki co to faktycznie unikat spośród reszty. "Batmany" Burtona będą też miały, nie wiem kiedy, ale będą miały....