Aktualności:

"Absolute Batman, Tom 1: Zoo" od 26 sierpnia.

Menu główne

Batman: Caped Crusader

Zaczęty przez Leon Kennedy, 19 Maj 2021, 16:30:12

The_Hood

Świetny drugi sezon, bardzo mi się podoba no i ta czołówka... Ma coś w sobie, zawsze ogladam ;D nic nie będę pisał ze spojlerami po prostu trzeba obejrzeć. Całe szczęście że Prime to wzięło bo z tego co pamiętam to oczywiście chcieli to skasować... Całe WB

Crowridd

Też nie pomijam czołówki - jest świetna.

Obejrzałem kolejne dwa odcinki - na ten moment odcinek z Hattie Tetch średni, chociaż kilka smaczków, jak atak z nożami na Batmana był ok - widać, że są to jeszcze początki Mrocznego Rycerza. Natomiast historia z Riddlerem mocna - bardzo mi się to podobało, choć twórcy stosują ograne i znane schematy.

Przy okazji powtórzyłem sobie 6. odcinek z sezonu pierwszego (Night Ride) i zauważyłem, że w obecnym sezonie została poprawiona sama animacja. Tam niektóre rzeczy, jak poruszające się pojazdy wyglądały bardzo nienaturalnie. Tutaj jak na razie tego nie widzę.

MJ

No ja zauważyłem że momentami przy zwolnieniu animacji brakuje trochę klatek na sekundę, ale i tak jest lepiej niż było (chociaż wiadomo do TAS'u jeszcze daleka droga jeśli chodzi o wizuale) obejrzałem cały sezon do końca i był to bardzo przyjemny seans, mam nadzieje że przedłużą ten serial o kolejne sezony.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...