Aktualności:

"Absolute Batman, Tom 1: Zoo" od 26 sierpnia.

Menu główne

DC Universe - wątek ogólny

Zaczęty przez Doctus, 04 Marzec 2016, 03:36:11

Jakich bohaterów chcielibyście zobaczyć w ramach filmowego świata DC Comics?

Nightwing
6 (37.5%)
Red Hood
5 (31.3%)
Huntress
0 (0%)
Red Robin
1 (6.3%)
Batwoman
0 (0%)
Robin (Damian Wayne)
0 (0%)
Robin (Carrie Kelley)
0 (0%)
Azrael
2 (12.5%)
Batgirl (Barbara Gordon)
2 (12.5%)
Batgirl (Cassandra Cain)
0 (0%)
Batgirl (Stephanie Brown)
0 (0%)
Talon
0 (0%)
Batwing
0 (0%)

Głosów w sumie: 16

Juby

Podpowiem wam jakie są szanse na ten film w formie muzycznej:

1) Snyder gada, że chciałby to nakręcić od lat i nic się w tej kwestii nie zmieniło...
2) Szury Snydera to najbardziej aktywna grupa na X i YT, która powiela wszelkie bzdury o jego powrocie do projektów związanych z DC a na to nie ma żadnych szans, o czym sam mówił...
3) Gunn nawet nie rusza ze swoim Batmanem w DCU przez Reeves'a, a dałby zielone światło na jeszcze trzecią wersję live-action? Ta, jasne ::)

A DCU Gunna wygląda jakby miało się zwijać po przejęciu Warnera przez Paramount :D Brak panelu na SDCC, brak jakichkolwiek oficjalnych ogłoszeń, jedyne plany kinowe to kręcony właśnie przez Gunna Superman, a na 2028 nic (i patrząc na to, że jesteśmy w trzecim kwartale 2026 roku z niczym na 2028 już się nie wyrobią), a streamingowe to ten serial o Jimmy'm Olsenie i Gorilla Groddzie, bo cała reszta to mit (masa sprzecznych informacji, ale nawet jeśli cokolwiek jest tam nadal rozwijane, to od czterech lat nie przyniosło to żadnych efektów - i zapewne już nie przyniesie).

A Superdziewczyna zakończyła swój pobyt w kinach jako największa porażka DC ostatnich 16 lat (gorzej wypadł Jonah Hex w 2010).
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

newtime

Za to Latarnie zdobywają bardzo dobre opinie, jutro 1 odcinek :) 

MJ

Juby tak samo mówiłeś o Snydercut, a czasami życie zaskakuje pozytywnie  8)  Czas pokaże. Na Latarnie również czekam, nawet zaciekawił mnie trailer.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...