Aktualności:

"Batman: Pełnia" od 10 grudnia.

Menu główne

Brotherhood of the Bat (Bractwo Nietoperza)

Zaczęty przez Maxie Zeus, 24 Kwiecień 2008, 17:52:07

Johnny Napalm

Przerażająca informacja. Wyrazy współczucia dla jego rodziny i wszystkich przyjaciół oraz znajomych.

Grim Knighta nie dane mi było poznać tu na Forum Batcave i z nim popisać. Czytałem jednak wiele jego interesujących postów, z których wyłaniał się człowiek inteligentny i z poczuciem humoru. Dodatkowo posiadał zauważalną lekkość przelewania swoich myśli na tekst.

Jego recenzje komiksów były przeze mnie od zawsze cenione. Chociaż po cichu mu zazdrościłem, że to on już zaklepał najbardziej kultowe komiksy.  ;)

Tak jak pisałem, nie było mnie na Batcave w jego czasach i nie znałem wówczas fandomu komiksowego na tyle, żeby wiedzieć kto to był. Teraz jednak czytam, że był to bardzo wrażliwy człowiek, pełen wielu pasji. Dowiedziałem się teraz o jego działalności filmowej - od bycia aktorem występującym osobiście, jak i aktorem dubbingowym.

Wielka strata. Wszedłem na jego FB, żeby zobaczyć co jest grane. Myślałem, że może ktoś się tu strasznie pomylił. Niestety.

Bardzo przykre jest to jak musiał się czuć. Zrobił aktualizacje swojego profilu przed tym najstraszniejszym co zrobił.

Niech spoczywa w Pokoju
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

MJ

Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

Leon Kennedy