Aktualności:

"Batman. Joker. Rok pierwszy" od 10 września.

Menu główne

Brotherhood of the Bat (Bractwo Nietoperza)

Zaczęty przez Maxie Zeus, 24 Kwiecień 2008, 17:52:07

Miss_Quinn

Akurat 6obcy mocno odradzam, bo kiedyś była to spoko strona do czasu aż stała się strona gdzie też można spotkać ciekawe osobistości jak się wie o której godzinie wejść( odradzam wchodzenie tam w godzinach " porannych" czyli od 12 do 20. Bo można się mocno zdziwić, kto tam siedzi).
Wielka szkoda, bo tam też dało się pogadać z kimś ciekawym.
"Tak to jest, kiedy do czegoś dążysz.Łatwo stracić szerszą perspektywę'

Johnny Napalm

Kurczę, faktycznie coś takiego było jak losowanie rozmówcy w G-G. Ale mi to teraz przypomnieliście. W sumie, po co to komu, to nie wiem. Mało to jest znanych sobie ludzi w realu, lub takich poznanych kiedyś, którzy mieszkają jednak daleko, z którymi można sobie porozmawiać? Po co gadać z jakimiś randomami?

Cytat: Woland w 03 Sierpień  2025, 17:11:25Poza klasycznym odpoczynkiem polecam męczące aktywności fizyczne, regeneracja da poczucie siły i wyrzuci napięcia z organizmu. Własna twórczość też pomaga, zwłaszcza jeśli ma się poczucie, że przez codzienne obowiązki nie robimy nic stricte dla siebie, dla własnego rozwoju.

Również bardzo polecam aktywność fizyczną. Upasłem się trochę i pora najwyższa coś z tym zrobić. Samemu oczywiście się nie chcę, jednak mam takiego farta, że dobry kolega z pracy zaczął biegać z córką i ogólnie montuje coraz więcej osób do wspólnego biegania co trzeci dzień. Ogólnie wzbraniałem się, jestem kompletnie zmęczony, czasem więcej chodzę po bieżni niż biegam, ale już po fakcie, po biegu jestem chwilowo pełen energii. Nie oszukujmy się, sam to bym w życiu nie pobiegał. Tak zawsze raźniej. Mam już zegarek do mierzenia pulsu, czasu, etc. Do tego buty stricte do biegania.

Teraz dłuższy czas znowu złapał mnie leń i nie biegałem dwa lub nawet trzy tygodnie. No i jaki jest skutek? Że też samopoczucie spada oraz zapał do realizacji pewnych zaległych tematów. Możecie się śmiać, ale od biegania naprawdę można nabrać chęci do życia i świat staje się prostszy.
 :)
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

Silent Dark

Są różne etapy życia i konfiguracje Johnny, ludzie których "kiedyś znaliśmy" czasem zniknęli z naszego życia z jakiegoś powodu. Znajomości się naturalnie wypalają, i czasem po prostu nie masz o czym z daną osobą rozmawiać. Z kolei znajomi z pracy mogą nadawać na zupełnie innych falach, jest coś takiego jak chemistry między ludźmi, do niektórych/wielu po prostu się nie pasuję. Wtedy pozostaje możliwość poznania kogoś przez internet - z podobnym temperamentem, stylem.

A czasem najzwyczajniej w świecie, chcesz porozmawiać z kimś kompletnie nowym. Dużo kobiet z którymi rozmawiałem na tym GG, lub innych czatach, były mężatkami. I nie wiem czy szukały przygody tylko się wstrzymywały, ale przeważająca większość czuła się samotna mimo bycia w małżeństwie. Można potrzebować rozmowy... ale nie akurat z tymi, którzy są obok.