Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

The Avengers

Zaczęty przez Q, 11 Październik 2011, 16:47:59

Leon Kennedy

Nic następnym razem razem będę czekał aż do samego końca. Chodź w tym momencie chyba nie miało to większego znaczenia. Tak czy siak było to dość dziwne.

LelekPL

A u mnie była tylko jedna scena, nie było tej w restauracji mimo, że czekałem do samego końca. Czy inni ją widzieli? Poza tym kino tez odwaliło, bo scenę którą puścili, wyświetlili przy zapalonym świetle (mimo, że nie pojawia się ona na samym końcu napisów), a przez te 3D i w okularach nie można było w ogóle niczego ogarnąć wzrokiem. Tylko po brodzie poznałem któż to może być.

rocklee

Scena z jedzeniem jest tylko w amerykańskich kinach z tego co wiem, jak chcecie to macie w dobrej jakości:

http://www.youtube.com/watch?v=TvwmKKi3LZE

Leon Kennedy

Osobiście mam dość 3D i oby było tego typu produkcji jak najmniej, szkoda że będzie na odwrót. Najbardziej wkurzały mnie litery, były dziwnie rzucane na ekran, momentami pod ukosem, raz na lewo, raz na prawo przez co ciężko było przeczytać i równocześnie obczaić wszystko co się działo na ekranie, a i oczy dość szybko zaczynały boleć.

PS: Jak Kelen napisał druga scena tylko w Stanach.

rocklee

Najlepsze jest to że spidey też będzie dubbingowany, ale można powiedzieć że na szczęście w 3d, bo on był kręcony od początku do końca kamerami 3d.

Charism

Shawarma, kapitalna scena nawaisem mowiac, tylko w stanach i w kiepskiej jakości w necie. ; ) Ale nie wierzę, że sceny z (spoiler)

Spoiler
Thanosem
[Zamknij]

nie było. Ona byłą tuż po pierwszych napisach, czyli nie literkach lecących do góry na czarnym tle, a po tej zgrabnej animacji przedstawiajacej nazwiska odtwórców głównych ról. U mnie ta scena była ze zgaszonym światlem i dlatego nikt nawet nie wyszedł. Aha - i to nie ta postać dala Lokiemu armię, tylko ten przydupas, który sie przed postacią z końcowej sceny płaszczył. ;)

Rado

U mnie w Bydgoszczy, w Cinema City puścili scenę z
Spoiler
Thanosem
[Zamknij]
przy wyłączonych światłach, więc wszystko było dobrze widać. Dalej już nie czekałem, choć napisy trwały, ale jak mówicie, że tylko w USA, to i tak bym tej drugiej sceny nie doczekał. A sama scena z jedzeniem, jest moim zdaniem bardzo fajna.

Leon Kennedy

Być może za krótko czekałem, ale dam głowę, że długo się zbierałem. Jednak światła zaraz zapalili i gościu z kina zapraszał do wyjścia.

rocklee

To żeś trafił na felerne kino, pamiętam jak byłem na iron manie i czekam z 4 kumplami, czekam... czekam, wszyscy już wyszli i troje kumpli też się wyłamało. Czekam z drugim... czekam, przychodzi facet od sprzątania i zdziwiony, światła już lekko się zapaliły... czekamy... a on se taką zbieraczką zbiera śmieci... czekamy... jest scena, kilkanaście sekund, my patrzymy, facet ze zbieraczką też się obrócił i patrzy... jest młot! możemy iść! xD

Rado

Kwiatek

rocklee

Tak właściwie to nie rozumiem tych protestów... rozumiałbym gdyby im nie płacono za pracę, albo ich w bambuko robiono, ale przecież nikt nie ma obowiązku ich zatrudniać :/
Trochę hipokryzja, bo przeciętni ludzie też są tak robieni w ciula, więc czego oczekują "Artyści".

Kwiatek

Boją się że wytwórnie idąc za przykładem Marvela będą zatrudniać tańszych muzyków z Europy przez co oszczędzom na budzecie filmu, ale stracą na tym muzycy z USA.

Post Merge: 03 Czerwiec  2012, 13:29:16

"The Avengers" na podium
http://www.marvelcomics.pl/news/index/id/20145/%22The-Avengers%22-na-podium

Kwiatek

Spider-Man z szansą wystąpienia w Avengers 2 oraz film o Venomie
http://marvelcomics.pl/news/index/id/20172/Filmowe-crossover-Avengers-i-Spider-Mana?
Jeszcze niech Wolverine dołączy do Avengers i było by pięknie.

Altair

Gdyby to wyszło to byłoby po prostu genialnie!