Aktualności:

"Batman Detective Comics. Gothamski Nokturn: Akt II. Tom 3" od 4 czerwca.

Menu główne

Fan Art

Zaczęty przez Silent Dark, 02 Luty 2008, 18:51:32

Altair

Hunter,fajna praca, ale czy aby z tyłu jest trochę za pusto?Nie wiem może to kwestia innego tła?

Huntersky

No cóż, to jest zwykły, mroczny mur, który ma być prosty. I tak jest wystarczająco chropowaty.  ;)
<br />http://huntersky.deviantart.com<br />WHATTUP, BIOTCH! - Harrison Ford

Pawcio

Kupiłem dzisiaj tablet. Oto, co zrodziłem w charakterze testu:

Prawo to tylko słowa. Jeśli chcesz, możesz robić wszystko. W tym zabijać.

kelen

Fajny, chociaz przez ta fryzure przypomina mi troche Normana Osborne'a lol

Pawcio

To tylko test, zresztą, możemy podciągnąć go pod tego Jokera z "Return of the Joker" :P

Altair

I tak świetna praca.Oj już dawno sobie miałem kupić tablet,ale mimo wszystko to jeszcze stuff drogi ;)

Mel

Nie. Tablet ma już swoje lata i a materiał z którego zrobiono nawierzchnię też nie jest jakiś super mocny (zwykła plastikowa powłoka grubości milimetra lub mniej). Po prostu się zużył. Poszłam na wielkość, a nie na jakość. Cóż...Zdarza się. Ludzie co przeszli z Pentagramu na Wacoma, to właśnie mówią, że to jak zamiana malucha na cadillaca.

Altair

To tapeta zrobiona przeze mnie.
Posted on: 16 Maj  2009, 19:39:34

A to okładka do AC2,również moja.

Serdecznie proszę o komentarze,bo troszkę się przy tym nasiedziałem (szczególnie przed okładką)... ;)
Posted on: 16 Maj  2009, 19:41:00

Pawcio

Okładka fajna, ale "CREED 2" napisane Comic Sansem już nie...

Mel, ja kupiłem jeden z nowszych tabletów Pentagramu o obszarze roboczym A5. Jest wytrzymały i na pewno nie jest stary, więc trochę mi jeszcze posłuży.

Mel

A dokładny model? Ja mam Pentagram O'pen XXL. Obszar roboczy nieco większy od A4. Wrażenia - nic tylko rzucić o ścianę.

PS: WIDAĆ, że masz Pentagram ;D

why-so-serious

W jakim programie robicie okładki?
Jeśli jesteś w czymś dobry NIE rób tego za darmo

Pawcio

Mel, teraz idzie mi wiele lepiej, poszperałem w ustawieniach i pędzlach i efekt jest wiele lepszy, zresztą chyba jestem za mało zaawansowany żeby wychodziły mi jakieś cuda. A model to ThinType.

Altair

Arkham:Nie wyciąłeś loga ubioftu,a tło jest za puste.A i jeszcze dwójka w napisie Creed jest dorysowywana ręcznie ;)
Ooo,Pawcio może ty będziesz wiedział jaka czcionka jest dobra do napisu "Creed",bo ten napis dręczy mnie już od długiego czasu :)
CytatW jakim programie robicie okładki?
Ahhhh,przecież niedawno założyłeś ten temat:

http://www.forum.batcave.098.pl/index.php?topic=414.0

*Wali głową w mur,nie dowierzając głupocie zżerającej świat*

Pawcio

Czcionką... myślę że najlepiej poszukać podobnej do oryginalnego loga, tak myślę. Albo wziąć "Creed" z oryginalnego loga, a dwójkę zrobić odręcznie.

B2Ka

Podziwiam wszystkie zamieszczone tutaj prace, nigdy nie byłem na tyle cierpliwy i zdeterminowany, aby podjąć się tego typu prac, zawsze kończyło się na słomianym zapale. Poza tym brakowało mi najważniejszego czynnika - talentu. Szczególne wyróżnienie należy się moim zdaniem dla prac Pawcia oraz Hunterskyego, chociaż wszystkie zamieszczone tutaj są godne podziwu :].
Co do Twojego problemu Altair wydaje mi się, że najodpowiedniejsza do słowa "Creed" wydaje się ta oto czcionka, która oznacza "Alfabet Langdona" -

Ale niestety nie mam zielonego pojęcia gdzie można ją znaleźć lub jak się nazywa.
Przy okazji chciałbym symbolicznie powitać wszystkich forumowiczów BatCave tym postem. Zaglądam tutaj od dłuższego czasu ale nigdy nie miałem chęci i ochoty żeby się zebrać i zarejestrować, ale w końcu nadszedł ten moment :].