Aktualności:

"Batman. Joker. Rok pierwszy" od 10 września.

Menu główne

Wasze bat-kolekcje

Zaczęty przez MR.JACK, 23 Sierpień 2009, 20:58:30

OokamiG

Prezentuje się świetnie na półce, mimo miękkiej okładki sprawia wrażenie solidnego. Jednak co do zawartości fabularnej nie mogę się wypowiedzieć, bo jest w kolejce do czytania, na pewno w bliższej ale przed urlopem we wrześniu nie zaczynam żadnych grubasków, co by nie zawieszać lektury.

Crowridd

Mam Batmana i Supermana z tej serii. Klejenie wydaje się ok, świetnie się to czyta, mimo SC przy takiej ilości stron. Trzeba tylko uważać na grzbiet

Pytam o Nightwinga, bo nie wiem, jak to było wtedy pisane - Taylora wydawanego u nas czytam w moment, a ten nowy omni z The New 52 był przekozacki. Starego Nightwinga nie znam

OokamiG

Po przekartkowaniu mogę zaryzykować stwierdzenie, że to dość typowy przedstawiciel tamtego okresu, ale ja lubię takie klimaty lat 90. 

Johnny Napalm

Cytat: OokamiG w 05 Sierpień  2025, 18:22:31Zakupy z okresu październik 2024-lipiec 2025:

Gratuluję i zazdroszczę zakupów. Ja z kolekcji Bohaterowie i Złoczyńcy DC zrezygnowałem. Myślę nad kupnem Batman: Dziesięć Nocy Bestii. W sumie mam sentyment do Jima Aparo.  ;D
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

OokamiG

Dzięki :). To bierz jeśli masz sentyment, poza tym to historia, z którą warto się zapoznać w kontekście historii postaci.