Aktualności:

Batman: Miasto szaleństwa" od 15 lipca.

Menu główne

Najbardziej oczekiwane filmy

Zaczęty przez LelekPL, 23 Maj 2009, 20:27:10

LelekPL

Mój must-see już w piątek w IMAX. Moja opinia może się różnić od recenzji jak w przypadku Dunkierki, ale jak są tak dobre to przynajmniej nie ma tego mimowolnego upadku hypu.

Juby

Na MTC 88/100 (trzeci najwyżej oceniany film Nolana). Widziałem video-recenzje Jeremy'ego Jahnsa, Chrisa Stuckmanna i Chrisa Stanley'a - wszystkie mega pozytywne.

Idę w sobotę na pierwszy możliwy seans. Ale nie do IMAXa - uważam ten format za przereklamowany, przynajmniej jeśli chodzi o polskie kina (mniejsze, z cyfrowymi projektorami), w dodatku skoro Nolan nie wykadrował całości w 4:3 (jak jest z Zack Snyder's Justice League) tylko oryginalny Aspect-Ratio to 2,35:1, to w takim formacie wolę film obejrzeć. Przekonamy się jak to wyszło, bo obawy mam spore.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

LelekPL

Byłem w IMAX w Pradze na filmowej projekcji Interstellar i była super, ale denerwowały mnie napisy czeskie. Jeśli ten będzie tak dobry to wybiorę się na własną Odyseję... do Londynu do Odeona. Ale poczekam aż zobaczę sam i potem czy zwolnią się miejsca, bo na razie wszystko wyprzedane. Może pod koniec sierpnia, albo we wrześniu się coś uda.

Leon Kennedy

Wybieram się w niedzielę. Ostatni film Nolana odpuściłem w kinie, ale na ten zdecydowanie idę!