Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

The Amazing Spider-Man i sequele

Zaczęty przez Altair, 09 Październik 2008, 22:53:14

Nagi Wonrz

MJ bez make-upa.

się chłopak powiesił

JP 100%

franek

Ta MJ może być gorąca pod odpowiednim makijażem^^ Pająk dresiarz, też spoko. W Polsce tak by wyglądał superbohater

Show Must Go On!!!

Nightrain

MJ bez uśmiechu wygląda całkiem ładnie...
Wydaje mi się, że superbohater w Polsce wyglądałby tak jak inni, tylko może ze względu na kraj mniej kolorowo. Nie mam na myśli Batmana, ale taki Kapitan Ameryka ma aż trzykolorowy strój O_O W Ameryce dominują inne subkultury od dresów, ale jakoś nie widziałem supermana z rewolwerem w ręku, czy ze złotym łańcuchem na szyi.

Valar Morghulis

Altair

Przecież on nosi te dresy na planie żeby za dużo osób nie widziało kostiumu :)

franek

Jestem Pająkiem, uświadom to sobie :D

Show Must Go On!!!

Tengu

CytatW Ameryce dominują inne subkultury od dresów, ale jakoś nie widziałem supermana z rewolwerem w ręku, czy ze złotym łańcuchem na szyi.

Musisz mieszkać w jakimś zaścianku, skoro uważasz że jedyną subkulturą w Polsce są ludzie w dresach. Zresztą, to nie jest nawet subkultura. Jeśli chodzi o te klimaty, to prędzej subkulturą możesz nazwać kibiców, a nie dresów. Poza tym pełno u nas w kraju subkultur takich jak za granicą, której jednej z nich nawet w pewnym sensie jestem przedstawicielem - skate, heavy metalowcy, punkowcy, skinheadzi, rastamani, otaku, nerdy/geecy. O dziwo jeśli chodzi o moją subkulturę to nie tylko z ostatnią mam coś wspólnego ;)

CytatI ile tych kostiumów uszyli, bo jak tylko jeden, to trochę lipa :/

Na pewno nie jeden. Widziałem zdjęcia z kręcenia scen, gdzie kostium Spider-Mana ucierpiał na wskutek walki (zapewne z Electro). Więc kostiumów musi być co najmniej kilka - dla Garfielda (tak, tak właśnie się nazywa ten aktor), i dla kaskaderów.

Cytatale jakoś nie widziałem supermana z rewolwerem w ręku, czy ze złotym łańcuchem na szyi.

Punisher przecież używa broni palnej, Luke Cage nosił łańcuch w swoim klasycznym kostiumie. Batmanowi też się zdarzyło użyć rewolweru czy też zwykłego pistoletu.

Nagi Wonrz

Nosi bluzę, bo w NY nie jest obecnie za ciepło ;)

Mr.G

Tengu

Widać niekompetentni ludzie pracują w tej Stopklatce. Cooper wcieli się w Normana Osborna, nie ma mowy o żadnym Green Goblinie.

franek

na filmwebie też piszą o GG. Wiem że ta strona już jest przejęta przez gimbusów ale strona sama w sobie prowadzona bardzo fajnie i rzetelnie. Może jest taka plotka ale w takiej sytuacji nie możemy mówić że "nie ma mowy o żadnym Green Goblinie"

Show Must Go On!!!

jakura

Powiedzieli mi, że nie da się tego zrobić. Odpowiedziałem maniakalnym śmiechem.

franek

Show Must Go On!!!

Nagi Wonrz

Rado

Tak wygląda Jamie Foxx jako Electro. Zapewne nie będzie w filmie nosił takiego kostiumu - zwykłej bluzy, ale widać już makeup i ogólny design jaki sobie wymyślili.

Post Merge: 16 Kwiecień  2013, 12:32:03

Aczkolwiek znalazłem jeszcze dwie fotki gdzie, jak się wydaje, kręcą jakieś sceny, więc może jednak ta bluza będzie pewnego rodzaju kostiumem.

Nagi Wonrz

BOOBS. Jamie Foxx rządzi, a po postprodukcji będzie to fajnie wyglądało (pamiętacie pierwsze zdjęcia z jedynki?). No i nie jest czarny  ;D