Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Batman Forever

Zaczęty przez Maik, 23 Styczeń 2008, 23:57:46

Juby

Również nie dam rady, ale jeśli powtórzą takie spotkanie na Festiwalu Komiksów w Łodzi we wrześniu na pewno się zjawię :)

Macie coś fajnego z filmu: Batman Forever | Nicole Kidman "Dr. Chase Meridian" Batman Psychological Evaluation File Prop

;)
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Juby

@Silent Dark
Dzięki za linki do podcastów, oba przesłuchane. Zupełnie nie skojarzyłem, że wspomniany Tomasz Żaglewski to autor książki o Batmanach Schumachera, której okładkę widziałem kiedyś na blogu poświęconemu trzeciemu kinowemu Batmanowi:

Pamiętam, że po nazwisku z okładki zastanawiałem się, czy autorem przypadkiem nie jest ktoś z polskimi korzeniami, a tu proszę - to Polak mieszkający w Polsce napisał książkę po angielsku, która została wydana wyłącznie w USA! :D Ciekawe czy doczekamy się jej wydania również u nas....

Pogadanka na Napisach Końcowych bardzo fajna (nie podobały mi się jedynie przytyki w kierunku trylogii Nolana i stawianie filmów Schumachera nad nią), z kolei Gotham w deszczu przetrwałem, bo to właśnie pan Żaglewski głównie się tam wypowiadał (dobrze się go słucha). Mam szacunek dla pana Michała Chudolińskiego, który przecież przez jakiś czas współtworzył BatCave i był użytkownikiem tego forum (nick: Chudy) i rozumiem też czemu postanowił tworzyć podcast (mam wrażenie, że obecnie każdy serwis internetowy, każdy blog i w ogóle każda osoba chce prowadzić coś na YT), ale sorry - ma taki sposób wypowiadania się, że nie idzie go słuchać :P Próbowałem włączać jego kanał już wcześniej (odcinek o pilocie TAS i o Długim Halloween), ale nie jestem w stanie wytrzymać nawet do końca niespełna półgodzinnego audio.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

- Morgan Freeman

Juby

Cytat: DC Film NewsThe May 29th L.A. screening of BATMAN FOREVER: THE SCHUMACHER CUT has been cancelled.

A rep from @cinefilevideo confirmed they were served with a cease and desist from Warner Bros.

Z mojej strony już klasycznie: Zaslav, Gunn, Safran, wherever you are out there...

- Morgan Freeman

Q

Teraz pozostaje tylko liczyć, że spełni się taka wersja:
Cytat: Woland w 12 Maj  2025, 20:10:11Ale mam nadzieję że WB zatrzyma ten pokaz i da budżet na dokończenie pierwotnej wersji zaproponowanej przez Schumachera.

What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)