Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Konsole, na których gramy...

Zaczęty przez Altair, 27 Wrzesień 2008, 16:55:29

Altair

No właśnie-czekają,ale są dopiero w stanie produkcji,czego nie można powiedzieć o projekcie Sony.Zresztą myślicie,że projekt Microsoftu będzie super eksluzywny?Przecież będzie kwestią kilku dni nim Sony go (lub podobną technologię) zastosuje w swojej konsolce ;)

Mihcim

Takie sa juz konole kopiuja od siebie nawzajem
Xbox skopiowal Singstara---> Lips
Eyetoy -----> Ten chlopiec co do ciebie bedzie gadal. Ten sam shit ; )

Noo ale Xbox ma tajna bron TELEWIZJA : )

Filer

CytatFilmy z kompa mozesz oglądac z napisami
jak?! Powiedz, zmień moje życie ;]. Tzn. jak odpalić napisy.

Mihcim

Filer

Gdzie nie spojrzysz tam przebiegłość ;].

Altair

Life's brutal :P Wiedźmin 2 w 2010,ciekawe czy również na konsole...

Mihcim

Mac12

Mr. White

Ja gram tylko na moim PlayStation 3, choć na razie jedynie 4 gry posiadam to umiem się w nie wciągnąć na długie godziny.

batboy

ja tak czytałem wasze wypowiedzi i doszedłem do wniosku że Xbox 360 jest lepszy

Mihcim

wiesz legenda glosi ze Brytyjczyk na swoim Xboxie bekon sobie usmazyl wiec kupuj Xboxa nie tylko zagrasz ale i jajka na tym zrobisz ; )
Hmm czy Xbox jest dobry
+Bedzie Telewizja
+Bedzie Radio
+Cos co wyglada jak EyeToy
+Bedziesz mial w Xboxie zioomka do ktorego bedziesz mogl mowic on cie rozpozna po wygladzie i glosie, bedzie spie pytal jak minal dzien itp.
+Grafika
+Duzo wiecej gier wychodzi teraz na Xa
+Xbox Live
- Zawsze sie boje ze sie spali ; )
- 3 ROD (3 Rings of death)
- No musisz miec przynajmniej te cholerne 1000 MP zeby miec cos fajnego ; (
- Trzeba placic za Xbox Live : (     (podobno juz niedlugo ma byc za darmo, podobno)

PS3 gralem tylko pare razy moze ktos inny powinien ocenic acha i jeszcze jeden minus

- Cholerny Xbox skasowal mi Savy to RE5 : ( : (

Altair

Cytatja tak czytałem wasze wypowiedzi i doszedłem do wniosku że Xbox 360 jest lepszy
Kolejny,potencjalny użytkownik PS3 mniej,heh...

batboy

tyle że wczoraj zmieniłem zdanie i kupiłem PS3 jest świetne

Altair

No i gratulacje ;) Z jakimis gierkami czy tylko konsolke?
Posted on: 16 Sierpień  2009, 13:52:07

Michcim ostatni minus mnie rozwalil ;D
Apropos Natala,to sony szykuje podobna technologie,tak przynajmniej wyczytalem na Polygami,wiec rywalizacja bedzie zacieta :) .

Dr Horrible

Pomyślałem że przyłącze się do tej dyskusji.
Jestem fanem playstation, miałem PSX teraz posiadam PS2, jednakże nie przymierzam się do zakupu PS3, z braku pieniędzy i z faktu iż biblioteka tytułów wygląda gorzej niż w przypadku x360. Poza tym mam wciąż kilkadziesiąt tytułów na PS2 które czekają na półce (fanom RPG którzy posiadają PS2 polecam serię Shin Megami Tensei, którą męczę od kilku tygodni).
PS2 jest zdecydowanie moją ulubioną konsolą, gdyż lubię gry oryginalne, z pomysłem, a grafika ma dla mnie drugorzędne znaczenie. Sony w czasach swojej świetności inwestowało w naprawdę ambitne/oryginalne/dziwne tytuły (Okami, ICO, Shadow Of The Colossus, Killer 7. Katamari ), z obecnej biblioteczki PS3 zainteresowały mnie tylko Litlle Big Planet, i nadchodzący  projekt Trico. Pewnie kiedyś zainwestuje w którąś z nowszych konsol choćby by zagrać w FFXIII (mimo iż dla mnie FF skończyło się na części dziesiątej).
Drugą konsolą jaką posiadam obecnie jest Nintendo DS. Zakupiłem ją jakiś czas temu i jestem zadowolony. Masa oryginalnych, ciekawych gier (seria Phoenix Wright która zabija jeśli chodzi o fabułę), dużo dobrych RPGów (The World Ends With You, FF III i FF IV z trójwymiarową grafiką) no i klasyka (jakaś setka gier z Mario :P). Poza tym w moim przekonaniu konsolka jest znacznie lepsza od PSP (tylko z gorszą grafiką) która jest wciąż nieprzyzwoicie droga a najlepsze gry w jej biblioteczce to sequele/prequele gier z PSX/PS2.