Aktualności:

"Batman. Wojna w Gotham. Tom 3" od 21 maja.

Menu główne

Batman: Arkham Asylum

Zaczęty przez Firm, 15 Sierpień 2008, 01:42:55

reaver

cholera.. znów byłem dzisiaj w media i empiku i nie ma.. chyba lepiej będzie zamówić niż czekać aż trafi do sklepów

Bunch

Ja ide sprawdzić też. I mała poprawka byłęm wczoraj w TRZECH (!) Empikach, w MediaMarkcie i Saturnie. Oczywiście nie ma. I to w KRAKOWIE (!).

Crane

Tworzysz konto OFFLINE i grasz bez problemu. Po co wam te denne konta na Xbox live?

Whatever doesn't kill you simply makes you... stranger.

Batarang

REAVER i BUNCH nie radzę  jak u mnie w empku już jest to znaczy że i u was będzie niedługo.Bądżcie cierpliwi, a jak was recę palą to pokazania kilku więźniom że z BATMANEM nie warto zadzierać to tutaj http://www.idg.pl/ftp/gry_9151/Batman..Arkham.Asylum.Demo.html miłego grania.

Bunch

Demo to my już mamy od tygodni.

Jaruto

Crane po to by ściągnąć dodatkowe mapy do gry np.

Crane

Aha, no to może się kiedyś nad tym zastanowię.

Dobra, dosyć już gadania o niczym. 15% gry za mną więc pora na pierwsze wrażenia. Po zagraniu w demo spodziewałem się świetnej gry, ale to było nic, marna namiastka - nie waham się użyć tego słowa - arcydzieła jakim jest Arkham Asylum. Pomijam genialną oprawę wizualną (wyjście na zewnątrz Arkham, z panoramą Gotham i latarnią morską w tle dostarcza moc wrażeń estetycznych), świetne dialogi, reżyserię, muzykę i wreszcie grę aktorów, ale klimat, ludzie, KLIMAT! Rewelacja i tyle. To co również bardzo istotne, to - przynajmniej na razie - niepowtarzalność kolejnych lokacji. Każda jest inna, ma swoją własną atmosferę i charakter.

Whatever doesn't kill you simply makes you... stranger.

reaver

hurraaa! dorwałem Bata w Carrefourze :) nigdzie indziej nie ma tylko tam :D

kelen

Cytat(wyjście na zewnątrz Arkham, z panoramą Gotham i latarnią morską w tle dostarcza moc wrażeń estetycznych)
Damn right. Pamietam jak sam tam doszedlem - niesamowity widok, zadna gra na mnie nie zrobila jeszcze takiego wrazenia.

Jaruto

Właśnie tam też się dostałem po 5 godzinach grania :) Panorama przepiękna.
Znalazłem sposób na GFWLive, mam konto online już i pobieram właśnie dodatek Insane Night pack, czy jakoś tak.
Wie ktoś co z tym Physxem? Nie ma go wcale, nawet na live update nie ma patcha...

Bunch

No rany boooskie! Byłem chwilę temu w EMpiku i MediaMarkcie - zgadnijcie... Nie mają.
Biegam dwa dni jak pieprzony idiota, za głupią grą, bo bogate koncerny mają zwłokę.
Batmana: AA nie ma nawet w wersjach na konsole! Ale za to Wolfenstein dumnie leży (i nikt go nie kupuje). Zadziwiające, prawda? BO nie wiedzieli, że na Batmana będzie większy popyt...

Ej no nie gadaj, że jest w Carrefourze - bo go olałem i nawet nie odwiedzałem!

Batarang

BUNCH idż do Carfoura jak REAVER

REAVER no to teraz pokaż jokerowi kto tu rządzi:)

Altair

Physx?A masz w pececie dwie karty Nvidi w trybie sli?

Jaruto

Nie potrzebuję 2 kart... demo mi bez problemu działało z tym na geforce 9600 GT. Chodzi o to, że w ogóle nie ma tej opcji w ustawieniach.
Zainstalowałem patch 1.1 nieoficjalny i miałem te efekty ale po jakimś czasie crashe są :? Słaby patch bo wielu ludzi ma ten problem z lepszymi kartami ode mnie.

Bunch

Może ktoś potwierdzić czy w innych Carrefourach tez jest do nabycia? I jaka cena? - koniecznie!