Aktualności:

"Catwoman. Rzymskie wakacje" od 21 maja.

Menu główne

Batman: Arkham Asylum

Zaczęty przez Firm, 15 Sierpień 2008, 01:42:55

Mihcim

na forum Ediosu o AA teraz duzo gadaja kiedy bedzie demo!!!??
Juz kolejny tydzien i nic gluchaaa cisza ...

Jaruto

Możliwe, że to tylko plotka wypuszczenia tego dema.

http://www.youtube.com/watch?v=pcOxR6UvRiM

Mihcim

haha
" Yoo Frankeyy, How is the Wife and kids "

Altair

Po co Ci demo?Przeciez masz mase gameplay'ow.W CDA jest beta-test AA i recenzant zauwazyl dwie rzeczy,ktore wg. jego opini troche draznia.Otoz pierwsza jest zly model wykrywania kolizji (gatki przenikajace przez peleryne,czy piesc Batmana przez facjate kolesia) oraz...Batmana bo ponoc rola tego jest tak zapisana,iz trudno sie z nim utozsamic.Przyklad:Joker zrzuca na Batman winde,po czym pyta,czy choc troche go opoznil,na co Batman z ironia i niedowierzaniem jak ktos smial mu zadac takie pytanie   

Posted on: 13 Lipiec  2009, 04:28:03

odpowiada: 'Oczywiscie,ze nie!' Hmmm mam nadzieje,ze to tylko takie redakcyjne narzekania.Choc z drugiej strony nie jest to jakis gigantyczny powod do narzekan.Poza tym jest wszystko miodzio,wiec czekamy :)

kelen

Demo jak najbardziej sie przyda, a w szczegolnosci na PC. Ten sprzet jest na tyle chytry, ze zawsze nie wiadomo, czy cos, co ci powinno pojsc, pojdzie dobrze.

Krzysztof116

Panowie przepraszam że się wtrącę ale czy w grze będzie two-face, czy może zostawili go na sequel gry??

LelekPL

jest wyżej podana lista postaci... i jest na niej Two-Face.

Krzysztof116

Altair

Jaruto

Altair, nie działa ten screen ;)

Krzysztof116

Altair

Krzysztof116

Na mozilli się źle otwiera IE bierze od razu tą stronkę ;D

Jaruto

Łeee ja to juz widziałem dawno... myślałem, że macie obrazek przedstawiający postać z gry  :-[

Altair

Nie,takiego niestety nie ma,a szkoda...