Aktualności:

"Absolute Batman, Tom 1: Zoo" od 26 sierpnia.

Menu główne

Clayface [film]

Zaczęty przez Juby, 12 Grudzień 2024, 10:35:51

Juby

Być może żeby zachęcić fanów DC do pójścia na \upergirl, w kinach wyświetlany jest przed nią nowy zwiastun Clayface'a. Poniżej fotki cyknięte przez kogoś smartfonem:

Dwukrotnie odbyły się też pokazy testowe, z których płyną pozytywne wrażenia (między pierwszym, a drugim rzekomo prawie nie zmieniono wyświetlanej wersji filmu). Podobno to bardzo brutalny body horror i udana gatunkowo produkcja. Nie wiem czy padło info na temat jakiegokolwiek udziału Batmana lub innych postaci z jego świata, ale w kwestii tytułowego bagniaka:
Spoiler
podobno główny bohater coraz bardziej się zmienia i pod koniec filmu będzie już Clayface'm w 100%, którego design bardzo przypomina ten z TASu : )
[Zamknij]
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

Leon Kennedy

Muszą tam mieć gorąco po premierze Supergirl. Na szczęście Clayface kosztował dość skromnie i są szansę na zarobek. Do tego w końcu dostaniemy coś nowego.

BatSSy

Zwiastun nr 2. 🚨

Ale to się dobrze prezentuje! Jaram się 🔥
,,Bohaterem może być każdy"

Leon Kennedy

Jest nieźle, trzeba to przyznać. Liczę, że tym razem uda się osiągnąć sukces artystyczny jak i finansowy. Trzeba się odkuć po średniej Supergirl i odzyskać trochę zaufania. Chodź uważam, że zasługiwała na ciut więcej serduszka i kasy. Tak czy siak, trzymaj się błotniasty!

MJ

Jak ktoś nie chce spoilerów to lepiej nie oglądać drugiego trailera, ja trochę żałuje że obejrzałem, ale zapowiada się dobre widowisko. Być może Clayface udowodni że może być zarówno poważnie jak i niezbyt realistycznie, a dla tych mniej przyziemnych wrogów Batmana byłaby to bardzo dobra wiadomość.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...