Aktualności:

,,Batman. Ziemia niczyja. Ostatnia gra. Tom 7" od 26 listopada.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez Leon Kennedy, 21 Styczeń 2008, 16:29:40

Leon Kennedy

Co kto woli, co kto woli  ;)

LelekPL

Cytat: MJ w 04 Wrzesień  2025, 17:27:59Ja dziś oglądam Polska Belga 20 : 30  8)  Basket jest dużo ciekawszy do oglądania moim zdaniem.
Ja niestety nie mogłem obejrzeć bo byłem w IMAXie na TDK, ale w sumie chyba dobrze, że nie oglądałem ;) Na szczęście awans do 1/8 i tak jest. Z Bośnią lekko nie będzie, ale jest do ogrania. Trzymam kciuki za niedzielę.

LelekPL

No i mamy ćwierćfinał. Ale co za szalona niedziela to była. Francja żegna się z turniejem i zamiast ćwierćfinałowej pary faworytów Serbia-Francja będzie Finlandia-Gruzja :P Ciesze się, że odpadł Izrael, bardzo dobry mecz Giannisa - oglądałem bardzo kibicując Grecji. No i ten mecz Luki z Włochami kapitalny.

Prawdopodobnie na ćwierćfinale nasza podróż się zakończy bo Turcja jest w świetnej formie na tym turnieju. Gdyby się udało wygrać to każdy kolejny awans do następnej rundy to będzie po prostu jeszcze milej wyglądająca niespodzianka. Myślę, że chłopaki swój cel osiągnęli i powinni być zadowoleni, ale oczywiście będę im kibicował we wtorek!

MJ

Lelek to nie jest mental zwycięzcy  8) Polacy mogą wygrać cały ten turniej, już nie raz pozytywnie zaskoczyli liczę na dobre widowisko jutro. Jeżeli Jordan Loyd się odpali z trójkami to mamy ich, a jak się nie odpali możliwe że na końcówce ich dogonimy. To już gra błędów. Na tym etapie wszystkie drużyny mogą wygrać. Bardzo mnie cieszy poziom ostatnich meczów. Polacy do boju!
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

MJ

No niestety, gdyby nie strata Olejniczka po przechwycie na koniec 4 kwarty może mielibyśmy pół finał, tak jak wspominałem gra błędów, dobry mecz, mało brakowało i przyjemnie się to oglądało, cóż szkoda.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

Leon Kennedy

A ja tam tylko piłka nożna  ;) I naszych w końcu, chociaż teraz w tych dwóch meczach szło ogl. Remis z Holandią może okazać się bezcenny. Szkoda zaś straconej bramki z Finlandią  >:( Czekamy na jesień i kluczowe mecze. Obyśmy razem z Włochami awansowali!!! Włosi horror z pozytywnym zakończeniem mi zaserwowali. 5-4 z Izraelem, nie pamiętam, kiedy ostatni raz stracili tyle bramek w jednym spotkaniu. Chyba finał z Hiszpanią ME 2012. Przegrali 0-4 😟

LelekPL

Cytat: MJ w 09 Wrzesień  2025, 17:51:00No niestety, gdyby nie strata Olejniczka po przechwycie na koniec 4 kwarty może mielibyśmy pół finał, tak jak wspominałem gra błędów, dobry mecz, mało brakowało i przyjemnie się to oglądało, cóż szkoda.
No niestety, jak wspominałem Turcja była za mocna. Ta strata Olejniczaka już raczej i tak była na przegranym meczu więc nie byłem na niego aż tak wściekły jak na Balcerowskiego przez cały turniej. Ale poza tym to mimo wszystko znowu zaskoczyli i zagrali bardzo dobrze, z sercem.

Odpadła też Serbia i Słowenia więc słowianów już żadnych nie ma. Teraz chyba będę kibicował Finlandii lub Grecji, ale obstawiam nadal NIemców jak faworytów.