Aktualności:

Batman: Miasto szaleństwa" od 15 lipca.

Menu główne

The Batman Part II

Zaczęty przez LelekPL, 31 Styczeń 2023, 18:48:45

Leon Kennedy

Tak, już anulują, bo Juby ma kolejne problemy. Weź olej ten film, przestań komentować i będzie jakby go dla Ciebie anulowali ;D A reszcie fanów pozwól się cieszyć bez Twojego zrzędzenia :P

Juby

Sam mnie wywoływałeś (i nie tylko ty) :P

Nikt nie miał problemów z Batgirl, a jednak ją anulowali, więc zawsze jest nadzieja.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

Leon Kennedy

Tutaj raczej mierna jest ta nadzieja. Poprzednia część odniosła spory sukces. Z kontynuacją może być bardzo podobnie. Warner i Gunn o tym wiedzą.

Crowridd

Victor Zsasz w tym uniwersum - jestem na tak.

Q

Jeśli ma być Zsasz to nie widzę sensu by trzymać to w tajemnicy. To nie Tommy Elliot, czy Andrea Beaumont, czyli postacie, których pojawienie wyraźnie mogłoby sugerować w jakim kierunku pójdzie fabuła filmu.
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Silent Dark

Zsasz nie jest dla mnie interesujący, a Stan byłby idealnym Dentem. Dla mnie rozczarowanie, ale zaraz się przyzwyczaję, bo długo perspektywą Two Face'a od Sebastiana Stana nacieszyć się nie mogliśmy. Tutaj muszę przyznać, że brałem to za pewnik. Nie mam opinii na temat proponowanego aktora do roli Harveya. Widziałem go chyba tylko w "Eternals" Marvela. Miałem kiedyś jeden fancasting czarnoskórego aktora do tej roli, Donalda Glovera. Byłoby w takim castigiem zabawne "powiązanie" - Glover zagrał młodszą wersję postaci pierwotnie granej przez Bill'ego Dee Williamsa, czyli... Harveya Denta z filmów Burtona ;)

Szczerze mówiąc Part Two coraz bardziej traci moje zainteresowanie, a przynajmniej entuzjazm. Wybory przeciwników, brak przeskoku w czasie w związku z czasem rzeczywistym u nas (to byłaby szansa dla historii, by nie być nadto zakładnikiem poprzedniej, byłoby to zwyczajnie ciekawsze). I choć narzekanie Jubego dawno przekroczyło zasłużoną skalę, tak nie mogę się nie zgodzić że przez czas powstawania 40 letni Pattinson grający 30 letniego Batmana od którego pierwszego filmu w ramach tego świata minął ten symboliczny rok-dwa, dla mnie to trochę żenujące... Z perspektywy czasu widzę że Nolan podjął świetną decyzję odległośc między TDK i TDKR.