Aktualności:

"DC Absolute Noir" od 20 maja.

Menu główne

The Batman Part II

Zaczęty przez LelekPL, 31 Styczeń 2023, 18:48:45

Juby

Przestać narzekać? Na Matta Reevesa? Nigdy ;)

Bardzo ciekawi mnie jak Batmobil z otwartym kokpitem z tyłu poradzi sobie przy padającym śniegu? Czy zobaczymy Batmana z wodą po kostki w aucie, czy może Matt Reeves zda sobie sprawę jak durny był pomysł na taki design pojazdu i trochę go zmodyfikuje ;D
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

Woland

Myślę że Reeves będzie osobiście przepraszał Jubego w dodatkach na DVD, jak niegdyś Schumacher fanów w wydaniu Batmana i Robina;)

They don't know what you're doing. Babe, it must be art

BatSSy

Piekło zamarzło! 🧊 I wlatuje mój ulubiony klimacik dla Batmana rodem z Arkham Origins i Batman Returns😎❄️
,,Bohaterem może być każdy"

Juby

Cytat: Woland w 08 Maj  2026, 13:28:02Myślę że Reeves będzie osobiście przepraszał Jubego w dodatkach na DVD, jak niegdyś Schumacher fanów w wydaniu Batmana i Robina;)
A ja myślę, że jeśli ktoś loguje się na forum o Batmanie raz na kilka miesięcy i nie pisze o Batmanie tylko o Jubym, to może lepiej żeby w ogóle się nie logował? Na pewno znajdzie się jakieś forum o "osobach z sieci na których punkcie mam obsesję" i tam można pisać o komentarzach Jubego.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut

Woland

Cytat: Juby w 08 Maj  2026, 20:00:06A ja myślę, że jeśli ktoś loguje się na forum o Batmanie raz na kilka miesięcy i nie pisze o Batmanie tylko o Jubym, to może lepiej żeby w ogóle się nie logował? Na pewno znajdzie się jakieś forum o "osobach z sieci na których punkcie mam obsesję" i tam można pisać o komentarzach Jubego.

Let's not stand on ceremony here, Mr. Juby ;) Jeśli już piszę, to przynajmniej nie o jednym i tym samym do znudzenia. Poza tym ta zdarta płyta stała się tutaj stałym punktem programu. To że wylewasz na tego gościa kubły narzekań niczego nie zmieni, nie przyśpieszy też powstania tego filmu. Ale że co? Że mam na Twoim punkcie obsesję? Bynajmniej. Za to żarty na temat obsesji albo innych radyklanych odlotów bardzo lubię - po co się tak fanatycznie napinać, a już tym bardziej publicznie, kiedy niczego nowego to nie wnosi do dyskusji. Zwłaszcza, że śnieg taki piękny i jest jak znalazł do schłodzenia tego żaru tutejszej produkcyjnej frustracji ;) Myślę, że nie tylko mi zrobił Reeves smaka. Czekam z niecierpliwością na oczy Pattisona w nowej scenerii.

They don't know what you're doing. Babe, it must be art

Juby

Po pierwsze, pradawna zasada każdego forum dyskusyjnego brzmi: Nie cytuj w całości posta bezpośrednio nad swoim. To nie ma sensu. Wiadomo na co odpowiadasz.
Po drugie, nie piszę "o jednym i tym samym do znudzenia". Sprawdziłem swój profil, od 15 grudnia wyśmiewałem / wspominałem Matta Reevesa 19 razy na 124 napisanych wypowiedzi (15%). U ciebie od 15 grudnia 100% postów jest na mój temat (wszystkie trzy).
Po trzecie, co do dyskusji wnoszą twoje przypierdolki do mnie? Według mnie mniej niż moje o Reeves'ie, które przynajmniej są na temat.
I nie, nie musisz odpowiadać na to pytanie. EOT z mojej strony.

#ReleaseTheSchumacherCut