The Dark Knight Rises - kto kolejnym wrogiem?

Zaczęty przez kelen, 06 Sierpień 2008, 19:04:45

Kadaver

Albo Batman szczęście.Zamiast wynajmować kogoś konkretnego mafia mogłaby wyznaczyć nagrodę.

Harvey

Też racja. Nagroda 3 miliony dolarów za głowę Batmana. Deadshot, Cain i wielu innych poluję na gacka. Dobry pomysł.
O wszystkim decyduję moneta... , "czysta" strona nakazuję dobre uczynki, "zła" przedstawia cię jako mordercę...

(A)nonim

Ktoś już w jednym filmie został wynajęty przez mafię aby pozbyć się Batmana.
A jako że mafia jest w totalnej rozsypce, to proponuje to co było w Dark Victory - przejęcie światka przestępczego przez tzw. Freaków. Tym bardziej że jak Batmanem się ktoś inspirował to Jokerem też może.
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Kadaver

I Hangmana też chciałbyś wprowadzić?

(A)nonim

A Nolanowie i Goyer wprowadzili Holidaya inspirując się The Long Halloween?
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Leon Kennedy

Sam pomysł całkiem fajny, ale ja już na serio mam dość mafi w filmach Nolana. Nie mam ochoty patrzeć jak nowy mafiozo pojawia się w Gotham i przejmuje władze po tych starych. Niech powieje czymś innym...

Maxie Zeus

(A)nonim

Jak to się zrobi niebezpieczne to będzie trzeba zrobić petycję przeciw tej.

Mihcim

Harvey

Nie mogą tak poprostu zrezygnować z Jokera. Jest za ważną postacią.
O wszystkim decyduję moneta... , "czysta" strona nakazuję dobre uczynki, "zła" przedstawia cię jako mordercę...

Mihcim

Ralf

Ci fanatycy Joker Ledgera zwiariowali z tym pomysłem , aby wogóle postać Jokera nie pojawiała się w kolejnych filmach. Chętnie zobacze jak ta postać zagra inny aktor na swój sposób go pokaże. :)

Altair

Widzieliscie Romantixa w nowym Asterixie?aktor grajacy go wyglada jak brat Ledgera.I talent tez chlopak ma.