Aktualności:

"Joker: Folie à Deux" " na 4K UHD, Blu-ray i DVD od 17 stycznia.

Menu główne

Najlepsza Bat-Kreskówka

Zaczęty przez Silent Dark, 06 Sierpień 2008, 18:04:14

LelekPL

Cytat: LelekPL w 22 Październik  2013, 14:05:00Nawet jeśli CN nie anuluje nowego serialu o Batmanie to i tak czeka nas długa przerwa, a ja widziałem już chyba wystarczająco dużo odcinków, żeby uaktualnić listę o ten serial, jak również Brave and the Bold, także o to nowa kolejność:
1) TAS + TNBA
2) Justice League
3) Batman The Brave and the Bold
4) The Batman i Beware the Batman
6) Batman Beyond

Update po Caped Crusader
1) TAS + TNBA 8/10
2) Justice League 7/10
3) Batman The Brave and the Bold 7/10
4) The Batman 6/10
5) Caped Crusader 6/10
6) Batman Beyond 5/10
7) Beware the Batman 4/10

Juby

Nawet nie wiedziałem, że jest taki wątek na forum.

1) Batman: The Animated Series - nie ma żadnej konkurencji, po pierwszym obejrzeniu od deski do deski, mimo kilku drobnych uwag: 10/10

2) The New Batman Adventures - pod nielicznymi względami przegrywa z TAS, ale też jest super

3) Batman Beyond - w sumie powinien być ex aequo z TNBA, albo i wyżej, ale tamten serial powtórzyłem trzy lata temu, a tego nie widziałem od czasów CN, więc na razie spada na trzecie miejsce

4) Justice League / Justice League Unlimited - też z chęcią bym powtórzył

5) Harley Quinn - choć po pierwszych dwóch sezonach była u mnie na drugim miejscu

6) Teen Titans (2003-2006) - nie wiem czy się liczy, bo Batmana w nim nie było, a przynajmniej ja nie widziałem z nim żadnego odcinka??

7) Batman: Caped Crusader - najgorszy animowany Bat-serial i jedna z najgorszych animowanych produkcji z Batmanem ever

Innych seriali ze świata Gacka nie widziałem.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman