Aktualności:

"Batman Detective Comics. Gothamski Nokturn: Akt II. Tom 3" od 4 czerwca.

Menu główne

Pochwały

Zaczęty przez Juby, 29 Lipiec 2008, 18:40:02

LelekPL

Cytat: Juby w 13 Lipiec  2025, 17:18:53Trochę zaskakujące, że taką liczbę wyśrubowaliśmy w dniu premiery kinowego filmu o Supermanie, a nie o Batmanie, ale fajnie, że udało nam się zrobić najwyższy wynik od niemal 11 lat (!!) :D
Dla mnie mało zaskakujące biorąc pod uwagę, że kilku najbardziej aktywnych użytkowników forum było na Batmanie razem w kinie i tam wymieniliśmy się przemyśleniami ;)

Juby

Ale nie wymienialiśmy się przemyśleniami na żywo po BvS, JL, czy Jokerze, a przy ich premierach też nie było takiego ruchu na forum ;)
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

newtime

Myśle ze dla wielu a na pewno dla mnie motywacją byl ten właśnie nowy start uniwersum, nadzieja ze coś z tego moze być. Wcześniej przez BvS nie czułem tego że to zmierza w jakimś kierunku. Superman nie jest wybitnym filmem ale dal mi ta iskierke, ze chce wiecej, chce batmana i robina, chce zeby te postacie się spotykały i czekam na więcej, czego nie miałem przez ostatnie 10 lat przy poprzednim uniwersum, co przeklada sie też na moja motywacje na forum. Wiec sądzę ze przy nowym batmanie od Gunn uniwersum , rekord pobijemy :)

LelekPL

Cytat: Juby w 14 Lipiec  2025, 08:05:15Ale nie wymienialiśmy się przemyśleniami na żywo po BvS, JL
Ciekawe czemu też nie jestem zdziwiony? :P

Johnny Napalm

Cytat: Juby w 13 Lipiec  2025, 17:18:5311 lipca na forum BatCave napisano 41 wypowiedzi. Trochę zaskakujące, że taką liczbę wyśrubowaliśmy w dniu premiery kinowego filmu o Supermanie, a nie o Batmanie, ale fajnie, że udało nam się zrobić najwyższy wynik od niemal 11 lat (!!) :D Dziękuję wszystkim, którzy wciąż tu zaglądają i nadal dzielą się swoją pasją do postaci DC wymieniając się swoimi opiniami. Fajnie, że wciąż tu jesteście i ciekawi mnie kiedy kolejny raz będziemy mogli się pochwalić taką "frekwencją" na tym forum ;)

Dzięki Juby, że też tobie się dalej chce tu pisać i wywoływać wiele tematów, chociaż nie raz obrywałeś, ale kto się nie udziela ten nie jest podatny na krytykę.

2014 rok, mówisz... w sumie do tego momentu dosyć sporo się udzielałem. Nawet coś rysowałem regularnie. Potem mi przeszło.  ;D Ja, mimo wszystko, czytam Was wszystkich często. Zawsze będę tu wracał, żeby przeczytać coś ciekawego, jakąś ciekawostkę lub zwyczajnie opinię.
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

Silent Dark

Nowe odcinki "Z groty Nietoperza" są okazją, by sprowokować więcej aktywności.

Juby

Teoretycznie są, ale byłyby większą gdyby jego autorzy wrzucali na forum info po opublikowaniu każdego odcinka i też chcieli o nim podyskutować (nie tylko w komentarzach na YT)...

Cytat: Johnny Napalm w 14 Lipiec  2025, 22:34:232014 rok, mówisz...
Sprawdziłem dokładnie, ostatni raz więcej niż 40 wypowiedzi było 26 marca 2016 (przy premierze BvS - a więc jednak, Lelek ;)) Równo 40 było później 6 października 2020.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

LelekPL

No cóż, było na co narzekać.