Aktualności:

"Batman. Wojna w Gotham. Tom 3" od 21 maja.

Menu główne

Wasze zdobycze komiksowe.

Zaczęty przez Silent Dark, 05 Lipiec 2008, 15:57:51

franek

XIII - widziałem Batmany Nolana, inaczej bym ich nie oceniał, aczkolwiek muzyka w tym filmie nie jest zła, nie porywa ale brzmi nieźle.

Show Must Go On!!!

XIII

Ciekawiło mnie tylko czy unikasz wszystkiego co niemieckie wiele filmów jest w koprodukcji z niemcami, a i paru twórców komiksowych też by się troche znalazło o pochodzeniu czy korzeniach takowych.

franek

Nie aż do takiego stopnia jak to sobie wyobrażasz ;)

Show Must Go On!!!

Rado

Cytat: XIII w 14 Grudzień  2012, 12:20:26
Mam do ciebie pytanie Rado jakie dokładnie są dodatki w Born Again. Od Hachette w miarę możliwości mam zamiar kupić ten komiks a takzę najbliższe 3 tomy i Weapon X, resztę albo mam albo mnie nie interesuje.

Dodatki w Born Again:

Nightrain

Tak wi?c oto i moje ''komiksowe zdobycze''. Manga w ko?cu te? komiks ;>
http://img94.imageshack.us/img94/2844/obraz002zi.jpg
Od lewej: Pandora Hearts #1; One Piece 7-11, 13-15; The Innocent [jednotomowa seria]; Kuroshitsuji 2-7; Vampire Knight #10.

http://img13.imageshack.us/img13/3489/obraz005gnz.jpg
No i pierwszy tom ''Gry o Tron'', który kupi?em po cenie 3x mniejszej ni? wynosi warto?? detaliczna, ?e si? tak pochwal? =3 No mo?e z ma?ym hakiem, ale + ?e nie musia?em p?aci? za przesy?k?.

Valar Morghulis

XIII

komiksy star wars

Tm-Semici,Mandrogora i pare zagranicznych

Dzisiaj doszła nagroda konkursowa.

franek

Fajna kolekcja, swoją drogą ciekawe ilu bohaterów ma historię z tytułem "Year One"

Show Must Go On!!!

XIII

Miałem nie kupywać ale ostatnio znowu wzięła mnie nostalgia na popkulture lat 80. Dziwny jestem:D. Dodatkowo znalazły się fundusze bo Egmont stacił we mnie klienta na nowego batsa, a Amber nie będzie kontynuował kolekcji książek Star Wars.

HUDY

Hej XIII
czy w Wolverine w mowie o Milleru jest jakaś wzmianka o jego twórczości dla DC np Batman Rok pierwszy ?

XIII

Nie ma wogóle stron o Millerze, zrobił foty wszystkim stronom z dodatkami.

Rado

HUDY, o Millerze jest trochę w dodatkach do BORN AGAIN. Obczaj sobie, kilka postów wyżej jest fotka.

franek

Bardzo zaległy update (chyba od września do października)

I dzisiejszy zakup, brałem bez zastanowienia

Show Must Go On!!!

XIII

Te francuskie  wydanie  Nova ile kosztowały i czy znasz język czy kupiłeś tak do kolekcji.

franek

Kosztowały coś 16 zeta o ile dobrze pamiętam. Nie znam języka, kupiłem dla łatwych i przyjemnych dla oka obrazków, pamiętam że wtedy szlifowałem rysowanie twarzy, chciałem z tego parę tricków ściągnąć. Na allegro sprzedawca ma tego dużo, wpisać tylko w działce "komiksy" tytuł "Strange" albo "Spidey". To nazwy starych francuskich magazynów z przedrukami Marvela, cena wybitnie atrakcyjna a egzemplarze mają od 80 do 300 stron. Polecam

Show Must Go On!!!

XIII

Dwie nowośći z Allegro

Zwłaszcza short z z Black Widow ma piękno grafę