Aktualności:

"Batman: Mroczne schematy" od 28 października.

Menu główne

DC Universe - wątek ogólny

Zaczęty przez Doctus, 04 Marzec 2016, 03:36:11

Jakich bohaterów chcielibyście zobaczyć w ramach filmowego świata DC Comics?

Nightwing
6 (37.5%)
Red Hood
5 (31.3%)
Huntress
0 (0%)
Red Robin
1 (6.3%)
Batwoman
0 (0%)
Robin (Damian Wayne)
0 (0%)
Robin (Carrie Kelley)
0 (0%)
Azrael
2 (12.5%)
Batgirl (Barbara Gordon)
2 (12.5%)
Batgirl (Cassandra Cain)
0 (0%)
Batgirl (Stephanie Brown)
0 (0%)
Talon
0 (0%)
Batwing
0 (0%)

Głosów w sumie: 16

MJ

Juby wracaj bez Ciebie forum nie będzie takie samo 8) wyluzuj trochę, poza tym jak to kiedyś powiedziałeś kto będzie "Yang dla forumowego Ying" czy jakoś tak  ;)
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

Crowridd

Jeżeli ktoś chce jeszcze rozmawiać tu o Latarniach, to w sieci znalazłem zdjęcie z pierwszego odcinka, na którym widać plakat Janus Cosmetics - wydaje mi się, że to fake/nie pamiętam takiej sceny, więc prośba do @Leon Kennedy o sprawdzanie, jeżeli ten odcinek jeszcze przed Tobą ;)

Leon Kennedy

Ciągle tak jest, ale nie wiem, kiedy zobaczę, raczej przyszły tydzień.

Chodź właśnie spytałem AI, czy firma pojawiła się w Lanterns i odpowiedź jest jednoznaczna, tak w formie ester egga.

Crowridd

Wyłapałem to dziś w trailerze - w odcinku chyba tego nie było

Woland

Cytat: newtime w 18 Sierpień  2026, 10:54:12Chyba Juby skasował swoje konto...

Przepraszam, za offtop (ktory i tak nie zostanie restrykcyjnie usunięty, bo wiadomo, kogo nie ma ;)) ale aż mi się dzisiaj w nocy Juby przyśnił i nie mam pojęcia, jak to interpretować.

They don't know what you're doing. Babe, it must be art

Crowridd

Cytat: Leon Kennedy w 19 Sierpień  2026, 16:40:11Ciągle tak jest, ale nie wiem, kiedy zobaczę, raczej przyszły tydzień.

Dziś zalała mnie fala zdjęć z finałowej sceny pierwszego odcinka w moich social media - ciężko dziś nie dostać spoilerem w twarz. Tyle dobrego, że DC wychodzi raz w tygodniu.

Szkoda, że Egmont nie wydał niczego fajnego z Latarniami przy okazji serialu

Leon Kennedy

Niestety i ja wiem, co tam w finałowej scenie pierwszego odcinka się wydarzyło...  :-\

Cytatale aż mi się dzisiaj w nocy Juby przyśnił i nie mam pojęcia, jak to interpretować

No to grubo 😝

Crowridd

Ech - dobra, to tylko jeden odcinek - przy następnym unikaj FB :)

Tymczasem - The People v. Gorilla Grod - zapowiada się ciekawie.
Nie kojarzę nikogo poza aktorami z Supermana.

MJ

"The Brave and the Bold" zostało wstrzymane, ciekawe czy Paramount po fuzji z Warnerem zmieni układ sił, czy jednak Gunn wyratuje swoje stanowisko Latarniami (co idzie póki co nieźle), Clayfacem i drugim Supermanem? Powiem szczerze że jak miałbym wybierać czy wolę "The Dark Knight Returns" od Snydera, czy "The Brave and The Bold" od Andy' ego Muschietiego (czy jakoś tak) to wybrałbym Snydera. Obaj już zrobili wadliwe filmy dla DC, ale myślę że Zack nie popełniłby drugi raz takich samych błędów i tym razem byłaby to wierna adaptacja.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...