Aktualności:

"Batman: Pełnia" od 10 grudnia.

Menu główne

Batman v Superman: Dawn of Justice.

Zaczęty przez b.p., 21 Lipiec 2013, 01:13:07

Crowridd

Co do Battflecka, to pomijając scenariusze filmów, w których grał, to scena walki z bandytami z BvS, gdzie było widać wpływy z gier Arkham była przekozacka.

Leon Kennedy

Niesamowita i chciałoby się więcej tego typu akcji. W ogóle Ben w pełni się obronił w moim odczuciu w roli Gacka, a pamiętam, że byłem w szoku gdy go wybrano do tej kultowej roli i raczej nie bardzo w niego wierzyłem.

Crowridd

Pamiętam, kiedy opublikowano pierwsze jego zdjęcie jako Batmana. Byłem pod mega wrażeniem i oczekiwania na film bardzo urosły.
Nie czytałem wtedy komiksów, Batmana lubiłem od czasów filmów z Nolanem i byłem bardzo ciekaw, jak to się wszystko ułoży.
Niedługo pewnie wrócę trzeci raz do tego filmu.

Leon Kennedy

Ja to trzy razy miałem w sumie w samym kinie 😉

Q

Gal Gadot zamieściła na Instagramie video ze zdjęć próbnych do roli Diany w "Batman v Superman". Interesująca rozmowa z Bruce'em, sugerująca, że coś łączyło ich wcześniej.

https://www.instagram.com/reel/DR2SzYMDGrb/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Juby

Tekst pewnie pochodził ze scenariusza Goyera zanim przepisał go Chris Terrio.

Gal wygląda tu jak milion dolarów i nawet wypadła nieźle aktorsko (a aktorką jest wiadomo jaką).
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

#ReleaseTheSchumacherCut