Aktualności:

"Batman. Wojna w Gotham. Tom 3" od 21 maja.

Menu główne

Dragon Ball

Zaczęty przez Q, 20 Styczeń 2008, 19:29:34

Juby

Odnośnie Son Goku, to jedyne co mi się w nim nie podoba to włosy (za jasne, za krótkie, za żelowate) i to, że prawdopodobnie nie będzie on takim debilem, który nie umiał odróżniać dziewczynek i wszystkich łapał za... intymne miejsce.  ;D

A ze zdjęć wnioskuje, że Turniej "Tenkaichi Budokai" to będzie jakaś komedia. W kreskówce mieliśmy normalną, kwadratową i twardą matę. Walki rozgrywały się na świeżym powietrzu, a widownia stała (dopiero na 25 zrobiono trybuny). Tutaj to wygląda na jakąś miętką halę do sumo, czy co. Dla mnie to porażka.

Wielki plus: CHI CHI I MAI - ah te azjatki, urodę to jednak mają.  :D
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Leon Kennedy

CytatJaki Goku?

Kakarotto ( tak się to chyba pisało ) może być?  :).

Co do walk... To ten króciutki pokaz był nawet w pyte ;).

CytatA ze zdjęć wnioskuje, że Turniej "Tenkaichi Budokai" to będzie jakaś komedia.

A momentami to i była komedia :D

Juby

Wiem. Najlepszy był Bacteria (koleś, który całe życie się nie myje), albo BĄK Genialnego Żółwia na Kruka w czasie 22 Turnieju. :P

I tak, Saiyańskie imię Son Goku pisze się Kakartto. Ciekawe, czy w filmie ta postać też, będzie miała taki apetyt. ;)
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

- Morgan Freeman

Mihcim

A czy czasem Kakartto to nie bylo Przezwisko na Goku od Vegety?

Juby

Kakarotto to imię Son Goku, nadane mu na Vegecie (takiej planecie). Son Goku to imię nadane mu na Ziemi przez Son Gohana, jego dziadka. Tyle, że Vegeta, nawet po znaniu się z Goku przez 10 lat, nazywał go nadal Kakarotto, zresztą tak samo mówił na Goku Raditz.

- Morgan Freeman

Mihcim

Dzieki za przypomnienie.
Myslicie ze bedzie jakas wzmianka o Sayaninach? :]

(A)nonim

To tam jest Goku (Kakarotto)?
Na Sayan za wcześnie skoro w Z też nagle się tak nagle pojawili (a właściwie pojawił).
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Mihcim

No Prawdziwego Goku nie ma. On zawsze bedzie TYLKO narysowany :D
Tutaj mamy Amerykanskiego Bad Assa Son Motherfucker Goku  Kakarotta Dude.

Maxie Zeus

(A)nonim

CytatAmerykanskiego Bad Assa Son Motherfucker Goku  Kakarotta Dude
Sorry ale ja nie wiem gdzie on jest Bad Ass Son Motherfucker po tych minach jakie widziałem. Score może być chociaż tak jakby go gdzieś już słyszałem.
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Mihcim

Badassem bedzie jak pokona Piccolo ; )

Maxie Zeus

kelen

Czekajcie do cholery, albo ja go zle zrozumialem (bo bardziej belknal niz gadal), albo on poweidzial, ze w filmie Goku tylko raz krzyczy Kamehameha?

Maxie Zeus

Na to wychodzi.
Podejrzewam, że scena, którą widzieliśmy w zwiastunie, przedstawiała zwykłe wystrzelenie energii ki.

kelen

No, to wiadomo, chyba tylko bylo widac poczatek. Szkoda, ze poleci tylko raz.