Aktualności:

"Joker: Folie à Deux" od 4 października w kinach.

Menu główne

Ostatnie wiadomości

Uniwersum Batmana / Wielka Kolekcja Komiksów DC: B...
Ostatnia wiadomość przez MJ - 12 Październik 2024, 18:14:16
Wszystko z Batmanem co nie było wcześniej publikowane w Polsce schodzi szybciej niż pozostałe.
Joker / Joker: Folie à Deux (2024)
Ostatnia wiadomość przez MJ - 12 Październik 2024, 18:11:14
Cytatnie wiem czemu tak bardzo zależy tobie na docenieniu go przez każdego,

Nie zależy po prostu, mam inne zdanie ;)
Ostatnia wiadomość przez Q - 12 Październik 2024, 17:52:41
Ja już w czwartek w Empiku nie znalazłem nowego tomu, tylko "Catwoman" i w kolejnych dniach też nic nie dodali. Więc jeśli wychodzi cieszący się zainteresowaniem tom, to schodzi szybko zwłaszcza w obleganych Empikach. Nakłady też już mniejsze niż przy początkowych numerach.

20 listopada trafi do sprzedaży "Batman: Nocturna i Nocny złodziej", więc zapewne będzie trzeba już w środę się zaopatrzyć.
Ostatnia wiadomość przez Leon Kennedy - 12 Październik 2024, 17:31:48
Niestety, ale odkąd otworzyli w mojej mieścinie empik, to nie miałem przyjemności zobaczyć chodź by jednego egzemplarza, któregokolwiek numeru. Nie wątpię, że w większych miastach jest z tym dużo lepiej. A może tylko mam pecha i zawsze jest ten jeden, czy dwa egzemplarze wykupione... Następnym razem podejdę i zapytam, bo w sumie nigdy tego nie zrobiłem. Zaś z reguły jestem po południu albo dnia następnego. Jeśli idzie o kolportery, to raz bywa, raz nie, aż w końcu w pełni przestają przysyłać. Tak to wygląda u mnie z autopsji.
Ostatnia wiadomość przez Crowridd - 12 Październik 2024, 17:10:08
Byłem dziś w moim Empiku i była jedna sztuka plus zaległa Catwoman. Wziąłem Batmana z półki i po 15 minutach zauważyłem, że obsługa dołożyła kolejną, więc chyba nie jest tak źle z tym nakładem.

W Inmedio w moich okolicach natomiast kolekcja była dostępna tylko  do pierwszych numerów. W jednym z nich powiedziano mi, że nikt tego nie kupował
Ostatnia wiadomość przez newtime - 12 Październik 2024, 15:29:54
Ale jakie mam podać argumenty? Podpiąłem się pod zarzuty Jubego, nieemocjonujący nudny scenariusz, tłumaczenie pierwszego nachalnie pierwszego filmu, zbędne i bez pomysłu wstawki musicalowe, jako całoś film mi się po prostu nie podoba, nie wiem czemu tak bardzo zależy tobie na docenieniu go przez każdego, ja rozumiem jaki był zamysł i nie mam z tym problemu ze jest inny ale po prostu sam scneariusz jest dla mnie słaby i gdyby nie świetni aktorzy którzy robia co mogą, to moim zdaniem zostaje wydmuszka. Todd Phillips według mnie nie dowiózł ani reżyserko ani scenariuszowo
Ostatnia wiadomość przez MJ - 12 Październik 2024, 14:30:42
Ani razu nie uargumentowałeś swojej opinii

Tak to dla mnie brzmi.
Ostatnia wiadomość przez newtime - 12 Październik 2024, 13:54:24
Nie wiem czego chcieli fani, ja po prostu chciałem dostać dobry film, bardzo czekałem, broniłem pomysłu z musicalem, bo lubię zmiany i kreatywność twórcza, twój opis na papierze na prawdę mi się podoba  ale ponownie jak dla mnie  wykonanie było na prawdę zle i to tyle
Ostatnia wiadomość przez MJ - 12 Październik 2024, 13:40:41
Moim zdaniem wybrzmiał i jest to manipulacja publicznością na bardzo wysokim poziomie:
"Mam wrażenie że nie dajemy ludziom tego czego chcą"
"Dajmy im to czego chcą"
Spoiler
Uśmiercamy naszego Jokera, weźcie sobie tego z rozciętym uśmiechem bo to wasz ulubiony. My zgarniamy hajs i robimy musical z kasowego filmu komiksowego z pełną świadomością że znienawidzicie nas za to jak głównego bohatera za to że nie jest tym czym chcecie by był, bardzo awangardowy ruch i ja to szanuję.
[Zamknij]
Ostatnia wiadomość przez MJ - 12 Październik 2024, 13:27:57
Polecam zamawiać w dniu premiery lub wcześniej, bo niektóre tomy są bardziej pożądane niż inne i bywa że sprzedają się na pniu.