Aktualności:

"Batman. Ziemia niczyja. Owoce ziemi. Tom 5" od 26 marca.

Menu główne

Fan Art

Zaczęty przez Silent Dark, 02 Luty 2008, 18:51:32

RafBat

Altair... według mnie, mistrzostwo. Fachowa robota mimo tego tła (zawsze mogło być nieco lepsze, ale nie jest złe). Widać, że często bawisz się w Gimpie i ten program masz już w małym palcu. A tak z innej beczki... wiesz z pewnego źródła, że w filmie wystąpi Hush? ;) ;D

Juby

Altair... a według mnie nie mistrzostwo, tylko takie se. :P Właściwie to zmieniłeś tylko kolor plakatu TDK i zasłoniłeś Jokera przyciemnionym Hushem. Bez urazy, ale nic specjalnego.
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

RafBat

Akurat nie miałem przed oczami tego plakatu z TDK, więc dlatego skomentowałem dzieło Altaira w samych superlatywach.
Trochę ułatwiłeś sobie zadanie Altair, ale mimo wszystko nadal podoba mi się twój pomysł na plakat. Chociaż zmieniłbym może logo i sam napis (chodzi o sam krój liter, ale też o rozmiar czcionki-jest mało widoczna). Podtrzymuje to co powiedziałem wcześniej, że uważam ciebie Altair za gimpowego speca, oczekuje więc nowych bardziej dokładnych twoich wersji plakatów promujących ten film. :)

Altair

No to Cię Juby zdziwię, bo Joker nie jest przysłoniony tylko całkowicie usunięty :D Nawet asfalt jest jest dodatkowym zdjęciem (renderem), bo po wymazaniu nóg ledgera nie wyglądał realistycznie :) Czcionka troszkę za mała, do poprawy. A nowy plakat będzie bardzo subtelny. Będzie jedynie sugerował kto będzie nowym villianem, sam nie moge się doczekać końca prac :D

Gooralek

http://1.bp.blogspot.com/_B49rvfQPG60/SKlu_oaj_FI/AAAAAAAAAyQ/r37feLiwQ7E/s400/hush.jpg - proszę Juby, to link do zdjęcia Husha, które zostało wykorzystane w tym plakacie ;)

A to końcowa wersja mojego rysunku, który wcześniej pokazywałem ;) W celu powiększenia kliknij prawym przyciskiem myszy ;)
http://www.bankfotek.pl/image/796741.jpeg

Altair

A ktoś prosił o ten link w ogóle? :P
Posted on: 06 Listopad  2010, 02:13:19

Aha, Raf zajebisty rysunek okładki z aparatem ;D Masz kunszt i talent kolego :) Rozwijaj to :)
PS. Zapomniałem Ci podziękować za tego "speca" :D Za takowego się jeszcze nie uważam, chociaż faktycznie nabrałem wprawy w posługiwaniu się warstwami, ścieżkami i filtrami. To jest klucz do sukcesu ;) Dzięki serdeczne ;) aha, a Husha musiałem przyciemnić bo nie mogłem na tą fotorealistyczną (choć na bank modelowaną w 3ds maxie) uliczkę wkleić komiksowego stylu. To za mocno by się gryzło. Musiałem iść na kompromis i go mocno przyciemnić zostawiają jedynie lekkie poświaty. Myślę, że przez to nie widać różnicy między ulicą, a Hushem i o to chodziło :).Teraz myśląc dochodzę do wniosku, że Ledgera mogłem nie wywalać i na chama wkleić nowy render, ale mądry Polak po szkodzie :)

Gooralek

Nikt nie prosi?, chcia?em tylko udowodni? juby'emu ?e to nie Joker tylko Hush ;)

Juby

Cytat: Gooralek w 06 Listopad  2010, 09:31:20
Nikt nie prosi?, chcia?em tylko udowodni? juby'emu ?e to nie Joker tylko Hush ;)

MUSZ? SOBIE ZAPISA? GDZIE? NA ?CIANIE TAK G?UPI? WYPOWIED?!

A czy ja gdzie? napisa?em, ?e to Joker przecie? dobrze wiem, ?e to Hush (zreszt? napisa?em to w poprzedniej wypowiedzi), tylko stwierdzi?em, ?e przys?oni? on Jokera z oryginalnego plakatu TDK. :P
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

RafBat

Oki, dzięki Altair za twoje pozytywne zdanie dotyczące mojego nowego rysunku, tak samo dzięki za opinię Gooralka. Wierze, że były to szczere opinie a nie coś w stylu kadzenia mi, bo to akurat nie jest mi potrzebne. Nie chodzi o to, że bardziej wolę miażdżącą krytykę, nie. Głównym celem wrzucania tu rysunków przeze mnie jest chęć przyczynienia się do "upiększenia" naszego forum. Mam tylko nadzieje, że w jakimś tam stopniu (0,001%) się do tego przyczyniam...

Gooralek

Juby - nieporozumienie, przepraszam.

lady_ozzy

Mnie równie?plakat si? podoba. Pomys? naprawd? Ciekawy. Jedyne co bym zmieni?a to logo. Jako, ?e Batman b?dzie 'wykl?ty', fajnie by pasowa?o takie rozwalaj?ce si? jak w 'Arkham City' :)
<br /><br />[glow=red,2,300]Dom to organizm... żywiący się szaleństwem...<br />To labirynt, który śni...<br /><br />...a ja się zgubiłam...[/glow]

Altair

No właśnie doszedłem do wniosku, że logo musi być po przejściach :D
@Gooralek, sorki, źle zrozumiałem Twoje intencje ;)
PS. Tutaj nikt sobie nawzajem nie kadzi, w końcu to jakże obiektywny internet :)

BD96

Zawsze można pójść na łatwiznę i wstawić logo z Batman: Arkham City. Jest po przejściach i ułatwi ci to pracę. Swoją drogą to mam kartkę ze swoimi bazgrołami jednak waham się czy zamieścić to na forum... coś bez proporcji, stylu, i czegokolwiek może wywołać kontrowersje, w dodatku oszpecę mojego ulubionego bohatera!
Życie czasami daje nam mocnego kopa w tyłek. Najważniejsze żeby wstać i iść dalej.
Ja nie potrafię... Ale zawsze mam kogoś kto mnie podnosi!

Batman - The Blackest Knight!

Altair

Nie, logo z AC nie będzie ładne :D

RafBat

(PPM->pokaż obrazek)
Ok, na razie daje tylko jedną stronę z komiksu (mam już kilka stron gotowych pod względem rysunku ale jeszcze ich nie wykończyłem tekstem... :P), prawdopodobnie będzie to tak wyglądało-pojedyncze strony wrzucane raz na jakiś czas (póki nie stracę cierpliwości... Crash, miałeś racje, właśnie z tym jest największy problem ;)). Może to wyglądać trochę tak jakbym się solidnie opierd@%ał przy robieniu tego komiksu, ale na serio, kulawo u mnie z czasem. W każdym razie czekam na Wasze opinie (...to jest mój pierwszy komiks od naprawdę długiego czasu, trochę wyszedłem z wprawy). Ok, patrzcie, oceniajcie i piszcie, Pozdrawiam, hey!