Aktualności:

"Batman. Wojna w Gotham. Tom 3" od 21 maja.

Menu główne

Batman and Robin

Zaczęty przez Max, 29 Czerwiec 2009, 19:17:35

Leon Kennedy

Ja stawiam na przodka Wayne'a lub w?a?nie na diab?a. Amadeusz wed?ug mnie ca?kowicie odpada.

PS: Po co spoiler?

(A)nonim

No miejscami trochę ruszamy fabułę ostatnich komiksów, ale właściwie to zaznaczenie jest niepotrzebne.
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Leon Kennedy

Jak sądzicie na końcu na serio pojawia się Wayne czy jest to można sprytna zagrywka np: Alfreda ratującego w ten sposób Dicka...

Mel

A może to rzeczywiście Joker? W końcu po coś specjalnie przygotowano batcave, jakoś musi dojść do jego konfrontacji/współpracy/we will see z Pygiem etc, etc.

Btw, coś jeszcze nie zmienili daty premiery B&R #16, jak to mają w zwyczaju. Może wyjdzie już za tydzień.

Leon Kennedy

Bardziej stawiam jednak na Alfreda, ale Joker, kto wie...

CytatBtw, coś jeszcze nie zmienili daty premiery B&R #16, jak to mają w zwyczaju. Może wyjdzie już za tydzień.

Mają czas :P

Mel

No fakt, zdolności aktorskie Alfreda, ale z drugiej strony i Joker jest mistrzem kamuflażu oraz zwinnie żongluje osobowościami...Też Morrison przyznał, że sama historia jest o Jokerze, a nie o Batmanie, więc musi coś w tym być. Póki co, to mało można wyczytać z tego kadru:

Ale jestem niemal pewna, że to Joker.

CytatMają czas :P
Nie kracz.

(A)nonim

Daty już chyba nie zmienią, w kolejce czeka ostatni numer Return i pierwszy Inc., więc przeciąganie tylko im szkodzi.
Żałuję że przeczytałem tę teorię o J bo miałbym mega niespodziankę. :(
Jestem Jen. Najpierw chciałabym założyć panu te rękawiczki. Sondaże mówią, że wyborcy lubią palce.

Leon Kennedy

Z one-shotu Oracle jaśno wynika, że na końcu BiR to nie Bruce...

(A)nonim

Mel

Batman Inc...
Joker się załamie. Btw, Tonym Starkiem mi to wszystko zalatuje.

(A)nonim

Inc. było zapowiedziane, ale nie wiedziałem że będzie tak kretyńskie.

Mel

Nah, od kiedy w sieci pojawiły się pierwsze informacje na temat Inc, to każdy wiedział, że taki tytuł nic wielkiego, a tym bardziej ciekawego nie wniesie... Ale a nóż jakoś rozkręcą historię po to, aby doprowadzić do niewypału pomysłu z "organizacją". Zresztą wątpię, aby w ogóle te wydarzenie stało się jakoś wyjątkowe. Zapewne każdy będzie przymykał na to oko, jak w przypadku Last Laugh.

(A)nonim

No jest nadzieja że przyjdzie po Morrisonie ktoś kto posprząta. Najlepiej retconem, bo takie "ujawnienie się" to przesada.

Mel

Ok, jestem po B&R #16
Tyaaaaa, te teorie o Jokerze i Pygu... No ale przynajmniej Mr.J pięknie i z klasą zakończył show z Hurtem.
Sam numer już mniej mi się podobał niż poprzednie zeszyty, ale już taka była powinność Morrisona, aby wyjaśnić co nieco, zatem nie narzekam nawet na akcję.

(A)nonim

Jak na zakończenie wypadło naprawdę słabo. Właściwie nic nie wyjaśniono.