Aktualności:

"Batman: Mroczne zwycięstwo" od 27 listopada.

Menu główne

Ostatnie wiadomości

Uniwersum Batmana / Wielka Kolekcja Komiksów DC: B...
Ostatnia wiadomość przez Crowridd - 10 Listopad 2024, 13:40:32
Cytat: Leon Kennedy w 09 Listopad  2024, 09:21:42Ja tam raczej średnio się już cieszę na komiksy z lat 80, a wcześniejsze, to już w ogóle bym omijał szerokim łukiem.

No widzisz, ja po przeczytaniu historii Conway'a czy Engleharta mam niedosyt jeżeli chodzi o Batmana z tamtych lat. Co więcej niektore zeszyty z lat 60 mocno mi podpasowały i wracam do nich co jakiś czas.

Ale całkowicie rozumiem osoby, do których tamten Batman nie trafia.
Ostatnia wiadomość przez MJ - 10 Listopad 2024, 09:52:07
Oby ta kolekcja nigdy się nie skończyła  :D Macie jakieś życzenia komiksowe, które w przyszłości owa kolekcja mogłaby spełnić?
Ostatnia wiadomość przez Q - 09 Listopad 2024, 18:13:43
W przyszłym roku w ramach kolekcji powinien ukazać się kolejny klasyczny tom z Batmanem z historiami Barra - Batman: Dark Knight Detective (Detective Comics #569-574 plus historia "Last Call at McSurley's" z "Batman: Gotham Knights #25")

Wydanie z UK.
The Batman / The Batman (2022) - ogólna dys...
Ostatnia wiadomość przez Crowridd - 09 Listopad 2024, 15:01:53
Czytałem newsa w EW, gdzie było powiedziane, że skończył. Jakoś 3 tygodnie temu. Nie wiem po co na forum siać tu fake newsy, bo jakiś użytkownik w to nie wierzy.

Chyba, że jedynym potwierdzeniem ma być wiadomość prywatna do Jubiego
Ostatnia wiadomość przez Leon Kennedy - 09 Listopad 2024, 10:10:30
CytatNo to pokaż mi kiedy tak stwierdził, bo 12 września (8 dni przed artykułem EW) Matt powiedział, że wciąż piszą:
https://www.youtube.com/watch?v=mlqt_IzHhXs

No co ja mogę ci pokazać, czego już sam nie widziałeś? Osobiście liczę, że ta jego wypowiedź o końcu pisania, jest prawdziwa i skończył już ten scenariusz pisać. Więc cała reszta powinna wkrótce ruszyć...
Ostatnia wiadomość przez Leon Kennedy - 09 Listopad 2024, 09:21:42
Ja tam raczej średnio się już cieszę na komiksy z lat 80, a wcześniejsze, to już w ogóle bym omijał szerokim łukiem.
Ostatnia wiadomość przez Po_prostu_smyk - 09 Listopad 2024, 09:16:24
Gunn zdementował plotki o Jokerze na Threads
Ostatnia wiadomość przez Crowridd - 08 Listopad 2024, 17:00:02
Dzięki za rekomendację - szykuje się dobry tom z Batmanem

Oby edytorsko wyszło to na normalnym poziomie.
Uniwersum Batmana / Egmont - komiksy z Batmanem
Ostatnia wiadomość przez Crowridd - 08 Listopad 2024, 16:42:12
Ach, widzisz. Inaczej to zapamiętałem. Mój błąd. Przepraszam wszystkich za dezinformację.

Świetna seria tak btw
Uniwersum Batmana / Egmont - komiksy z Batmanem
Ostatnia wiadomość przez Rado - 08 Listopad 2024, 16:09:35
Cytat: Crowridd w 07 Listopad  2024, 15:24:14Pewnie kwestia czasu. Po zakończeniu serii One Bad Day DC wypuściło całość w boxie, a następnie dali sam box z jednym numerem - chyba The Riddler i zapychaczem w postaci Zabójczego Żartu (tyle, że z kolorami Higginsa i dodatkami).

Z tego co pamiętam, to było tak od początku. Boxa miałem już kupionego (wraz z Riddlerem i ZŻ) i dokupywałem tylko następne tomy w serii, które systematycznie były publikowane.