Aktualności:

"Joker: Folie à Deux" " na 4K UHD, Blu-ray i DVD od 17 stycznia.

Menu główne

Egmont - komiksy z Batmanem

Zaczęty przez anubis3000, 24 Sierpień 2011, 16:14:04

MJ

Zakładam że 16 nowych stron w Azylu to materiały dodatkowe zgadza się?
Mam oryginał, ale okładka jest bardzo zachęcająca. Ziemie niczyją biorę w ciemno wiadomo. Właściwie chyba wszystko wezmę, ewentualnie z Azylem się wstrzymam na trochę później.
Codziennie nie wypada mój dzień, niezmiennie chce wyjść z mroku lecz mrok nie chce wyjść ze mnie...

Crowridd

Ilość stron nowego wydania zgadza się z ilością stron wydania Absolute, więc myślę, że powinieneś zobaczyć na YT, jak ten Absolute wygląda.

Będzie to pełniejsze wydanie od poprzedniego DLX, w którym była galeria szkiców i okładek plus scenariusz komiksu. Oryginału nie mam, więc nie wiem, co tam było poza historią.

Johnny Napalm

Cytat: Juby w 07 Grudzień  2024, 19:11:27

Azyl Arkham z inną obwolutą i z 16 nowymi stronami aż o 50 zł droższy od wydania z 2015.

No, warto na pewno kupić, jeśli ktoś jeszcze nie ma. Sam byłem świadkiem, jak w 2015 przy mnie jeden typ kupował w Centrum Komiksu aż 10 sztuk. I tak chrzani się rynek. Do 2015 roku był to chyba najbardziej poszukiwany Batman na allegro. Może teraz też bym i kupił, miałbym na prezent.
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

mlempicki

Cześć BatEkipo.
W komiksie "Przygody Supermana. Jon Kent" jest trochę Batmana i innych bohaterów z nim związanych. Mają jakiś udział w historii (jeszcze nie przeczytałem tego komiksu).

Q

Dzięki za info. Z tego co sprawdziłem, to wychodzi, że bohaterowie Gotham z Earth 49 obecni są w 3 z 6 numerów, które składają się na "Przygody Supermana. Jon Kent".
What was the point of all those push-ups if you can't even lift a bloody log?

Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)