Aktualności:

"Batman. Łowy" od 22 stycznia.

Menu główne

Joker: Folie à Deux (2024)

Zaczęty przez Juby, 08 Czerwiec 2022, 08:28:39

Juby

Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Juby

NieJoker zdominował tegoroczne Złote Maliny (nagrody dla najgorszych filmów) z siedmioma nominacjami.

https://deadline.com/2025/01/razzie-nominations-2025-nominations-list-1236262739/
Juby - polski użytkownik, polska ksywa. Czytamy i odmieniamy po polsku (Jubemu, Jubego, itd.)

"Did you see BATMAN BEGINS? I don't think you can beat that."
  - Morgan Freeman

Leon Kennedy

Poszaleli. Ciekawe ile zgarną statuetek, hehehe  ;D

Miss_Quinn

Jak dla mnie trochę przesadzili z ilością nominacji- Niektóre z tych nominacji zamieniłabym na Wicked, który według mnie nie był dobrym musicalem( Raz jego piosenki były tak wszędzie wałkowane że mam ich dość. Dwa to jest raczej przykład tego, że nie każdy musical da się zrobić ekranizacje i momentami przypominał dla mnie marną podróbkę Disneya i bardzo przepraszam za ten mały spam) i mocno się dziwie że nie dostał nominacji.
Jedynie za co bym zostawiła to za scenariusz, ale za kategorie aktorskie bym już odpuściła( tutaj bym bardzo chętnie zamieniła Lady Gagę na inną piosenkarkę, ale obiecałam że daruje już ten spam bo musiałabym stworzyć osobny wątek dlaczego ekranizacja Wicked jest zła według mnie)
"Tak to jest, kiedy do czegoś dążysz.Łatwo stracić szerszą perspektywę'

Johnny Napalm

No to im dowalili z tymi nominacjami, ale zasłużenie. Wicked ma olbrzymią fanbazę, która wręcz czci ten film i nie widzi w nim żadnej skazy. No i pomysł dania Wicked nominacji do Złotych Malin jest niepoprawny politycznie...  :P
THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EHh...

Miss_Quinn

No tak zapomniałam jak wielką ma on fanbazę i danie im Złotej Maliny byłoby zbrodnią  :P
"Tak to jest, kiedy do czegoś dążysz.Łatwo stracić szerszą perspektywę'